E2y

Hur man skapar en händelse-program för ett bröllop

En händelse program för bröllopet är det dokument program som ges till bröllopsgästerna så att de kommer att ha en uppfattning om flödet av vigseln. Det finns inget standardformat för bröllopet programmet men det finns vissa delar som är nästan alltid närvarande på programmet. Det är viktigt att skapa bröllopet programmet enligt de önskemål om bruden och brudgummen som bröllopet programmet är en påminnelse om deras speciella bröllopsdag.

Här är några tips på hur du skapar ditt eget evenemang program för bröllop:

Hur man skapar en händelse-program för ett bröllop. Design och material.
Hur man skapar en händelse-program för ett bröllop. Design och material.

  • Design och material - En av de första saker som du måste besluta om för händelsen programmet är design och material kommer att användas. Designen kan inspireras av motivet av bröllopet. Några av de mest populära programmen kommer som rullar, häften, mappar eller bara enkla kort. Storleken på ditt program kommer också att bero på de saker som du kommer att ingå i det.
  • Essentials - Det finns några saker som du måste ta med i händelsen programmet. Dessa är namnen på bruden och brudgummen, daterar händelsen, den officiator av ceremonin, ordningen på ceremonin, texter till låtar som kommer att sjungas, sångarna och naturligtvis, namnen på bröllopsfest.
  • Traditioner och ritualer - Om du vill kan du inkludera ritualer och traditioner som ingår i bröllopet. Du kan också inkludera innebörden bakom ljusen, ringar, sladdar och löften. Detta är valfritt, men det är viktigt för par som kommer att genomgå den traditionella kristna bröllop.
  • S ignificant platser, händelser, etc. - Du kanske också vill inkludera varför du valde dagen för bröllopet och den plats där du kommer att gifta sig. Detta ger dig en uppfattning om betydelsen av dessa saker för dig.
  • Dikter, sånger eller dedikationer - Ett ​​annat inslag som du kan inkludera i händelse programmet är vissa låtar eller dikter som är viktiga för paret. Korta dedikationer kan också införlivas på denna del av programmet. På denna sida kan du också ge ett kort tack budskap till de människor som deltog i ditt bröllop.
  • Vägbeskrivning till mottagningen - Det sista du kan inkludera i ditt evenemang programmet är riktningarna går till bröllopsfesten eller funktion händelse om det kommer att hållas på en annan plats från vigseln själv. Anvisningarna är oftast tryckt på små kort. Se till att det är lättläst och tydlig.

Dessa är några av de saker som du kan lägga till evenemanget program för bröllopet. Innan du skriver ut massor av evenemang program, är det lämpligt att göra en mall först se till att alla uppgifter är fullständiga och att de skrivs ut korrekt på händelsen programmet. När du redan är säker på de saker som skall ingå i händelsen programmet, är det dags att du kan ha flera kopior skrivs ut.