E2y

Hur man skapar en fri bröllop meddelande med hjälp av mallar

Din bröllopsdag kommer alltid att vara en av de viktigaste och mest betydelsefulla ögonblicken i ditt liv. Precis som alla andra, kommer du vill göra det så minnesvärd som möjligt. Dessa minnen skapas inte i ett vakuum, utan delas med så många vänner och kära som möjligt. Att ha en massa människor runt bara multiplicerar glädjen: du har fler människor att dela upplevelsen med och all den goda vilja och positiva känslor runt kommer bara att övergjuta nygift par med alla de goda vibbar som de behöver.

Bröllop meddelanden, då, blir det särskilt viktigt

Bröllop tillkännagivanden alltså blivit särskilt viktiga. Du vill inte bara någon annan generisk tillkännagivande, inte heller du vill att det ska vara något intetsägande och alldaglig. Som ett led i arbetet med att upprätta paret-enheten i paret, är det bäst att ha bröllop meddelanden som fångar essensen av paret. Det bör vara så personlig som möjligt, och bör återspegla karaktären av både kort-till-vara nygifta. Här är hur du kan skapa en gratis bröllopmeddelanden med hjälp av mallar.

  • Du kan hitta en hel del bröllop mallar för gratis på nätet. En snabb sökning på Google eller Yahoo kommer att avslöja mer online bröllop mallar än du kan ta hand besöka. Prova de mest populära, eller kolla in olika online-forum för recensioner på tillförlitligheten i dessa online bröllop mallar. Eftersom du inte kommer att betala för någon av dessa bröllop mallar ändå, ta den tid du vill läsningen igenom de olika webbplatserna. Du har alltid möjlighet att ladda ner så många du vill skapa prover innan de flyttade ner på din sista alternativet.
  • När du har gjort ditt val, bör du ladda ner den och förhandsgranska den med ditt Adobe Reader. Detta är också shareware som är tillgängliga online. Bara ladda ner allt som behövs.
  • Du kan sedan börja justera mallen efter behov. Du kan även använda andra program, till exempel Photoshop, lägga till delar som är mer för att passa dig Photoshop gör att du kan skräddarsy dessa mall så mycket du vill genom tillsats av fotografier, bilder, grafik och andra designelement som passar din personliga smak. Prova ut flera utkast innan han avgjorde i den något mer final. Kom ihåg att du inte har bråttom att skapa det perfekta bröllopet tillkännagivandet, även om du bygger det på en mall.
  • Det är lämpligt att du väljer hög kvalitet papper eller papper när du skriver ut ditt bröllopmeddelande. Detta kommer att ge dig den bästa kvaliteten som finns tillgänglig. Laserskrivare är också att föredra att andra typer av skrivare (bara undvika att använda de fruktansvärda matrisskrivare av 80-talet). De flesta kommer att falla i den vanliga storleken 8,5 x 11 inches, men du kan justera till valfri storlek som du vill. Du kan också använda olika utskriftsmaterial Om papper eller kort bestånd inte passar din fantasi.
  • Om den första utskriften är att passa dig, då du kan massproducera så många du behöver. Bara se till att lägga till en personlig touch till var och en, istället för att bara ge allmänna hälsningar.
  • Vik enligt dina motiv, eller lägga till några dekorationer som du tycker passar.


Hur man skapar en fri bröllop meddelande med hjälp av mallar. Du kan hitta en hel del bröllop mallar för gratis på nätet.
Hur man skapar en fri bröllop meddelande med hjälp av mallar. Du kan hitta en hel del bröllop mallar för gratis på nätet.

Det är lätt att göra hemma, och om du spenderar tillräckligt mycket ansträngning på detta projekt, kan du komma med kvalitet jämförbar med att ha det gjort professionellt.