E2y

Hur man skapar bröllopsinbjudningarna i photoshop

En av de detaljer som du kommer att behöva förbereda sig för när din bröllopsdag kommer är bröllop inbjudan. Bröllop inbjudningar kan vara ganska dyrt, särskilt om den framställs enligt proffs. Du kan dock, skapa egna professionella bröllop inbjudningar med Adobe Photoshop. Här är hur.

  • Skapa det grundläggande dokumentet. Först av allt måste du öppna programmet och skapa en ny fil. Gör detta genom att klicka på Photoshop ikonen på skrivbordet. Om du har tagit bort ikonen kan du hitta den på Start-menyn. När programmet har lästs in, klicka på knappen Fil i det övre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på Nytt dokument-knappen och vänta på dialogrutan visas. I dialogrutan kan du ändra höjden och bredden av ditt dokument, beroende på hur stor du vill att filen ska vara. Klicka på OK, och den nya tomma dokumentet visas.
  • Lägg designen. Lägg sedan till vissa konstruktioner i tomt dokument. Det finns flera sätt att göra detta. Du kan kopiera bilder från de grundläggande teman för ditt bröllop. Om du tänker efter en blomma tema bröllop, till exempel, kan du ta bilder av dina favorit blommor och skanna dem. Efter skanning dem, öppna bildfiler i Photoshop genom att klicka på knappen Öppna, som finns i Arkiv-menyn. Eller så kan du också ladda ner stock foton och bilder från Internet. Vissa stock foton säljs, medan det finns vissa konstnärer och fotografer som ger stock foton gratis. Kolla in webbplatser som Deviant Art för stock foton. Redigera kopierade avbildas genom att beskära bilden eller genom att använda magnetiska lasso för att markera endast den del av bilden som du vill. Efteråt kopiera bilden och klistra in den på det tomma dokumentet, som kommer att skapa ett lager. Du kan skapa så många lager som du vill, en för varje element i inbjudan. När du har slutfört konstruktion, gå till panelen Lager på nedre högra sidan av skärmen och rastrera eller platta bilden.
  • Lägg texten. Lägg sedan i texten för inbjudan. Lägg till en titel och lägga till en kort beskrivning av händelsen. Se till att du också lägga till information om bröllopet, såsom plats, klänningen klädsel, om bröllopet är OSA eller inte, och andra detaljer. Att göra texten ser livlig, använda sig av olika typsnitt från samma typsnitt familj. Med hjälp av olika typsnitt från samma familj kommer att ge dokumentet ett enhetligt men intressant utseende.
  • Spara och skriva ut. När du är klar med att designa och lägga till text till bröllopet inbjudan är det sista steget för att spara dokumentet som en PDF-fil och sedan skriva ut den med specialpapper. Du kan lägga band till bröllopet inbjudan efteråt, för att göra det mer intressant.


Hur man skapar bröllopsinbjudningarna i photoshop. Skapa det grundläggande dokumentet.
Hur man skapar bröllopsinbjudningarna i photoshop. Skapa det grundläggande dokumentet.

Istället för att anställa designers för att skapa en bröllopsinbjudan för dig, överväga att göra din egen med hjälp av Adobe Photoshop. Inte bara kommer du att kunna spara pengar på detta sätt, men du kommer också att kunna anpassa din bröllopsinbjudan så mycket du vill.