E2y

Hur man ska träffa en online-datum

Internet har blivit en fri-för-alla marknad där du kan få alla saker i livet, inklusive en person som du kan spendera tid med. Nätdejting har blivit vanligare på senare tid. Den erbjuder ett bekvämt sätt att interagera med människor från alla samhällsskikt.

Hur man ska träffa en online-datum. Initiera en egen utredning.
Hur man ska träffa en online-datum. Initiera en egen utredning.

Lita på dessa begrepp i ditt bud för att möta upp med en online bekantskap.

  • Initiera en egen utredning. Detta är ingen tid att begränsa försiktighet. Det finns källor för information om individer som hålls för allmänheten. Om du inte kan få tillgång på sådana platser du kan lita på Google makt för att veta mer. Vänd sidorna i telefonböcker eller helt enkelt fråga runt. Det är ett måste att den information som din kille ger är samma som de som du får tag på. Initiera ett telefonsamtal men tänk på att göra ditt samtal privat. Det är bäst att använda en offentlig telefon. Du kan ha en uppfattning om hans personlighet genom att lyssna på tonen och kvaliteten på hans röst.
  • Informera andra om din plan. Prata med en vän eller släkting om mötet som är skyldig att hända. Ge uppgifter om den andra personen. Du kan snubbla med en information om någon du känner med den person du ska träffa. Lämna uppgifter om den exakta plats du har kommit överens om. Detta kommer att säkerställa att hjälp kan komma snabbt när du behöver en. Knappa in larmnummer på telefonen och sätta föräldrar och vänner i ditt kortnummer.
  • Aldrig hans eller din plats. Du har all tid i världen att göra detta när det första mötet visar sig väl. Just nu är det bäst att hålla sig till platser som du normalt inte gå till. Poängen med att göra en sådan är att inte hamna träffa dem igen. Offentliga platser där en betydande mängd människor tillbringar sin tid är ett bra sätt att gå. Hänga på anläggningar, kaféer och parker där du kommer att ha en lättare tid att be om hjälp i fall problem sätter i.
  • Lämna platsen vid behov. Du kommer att ha en lättare tid att göra detta om du tar med din egen resa. Om du inte har egna transportmedel se till att du tar tillräckligt med pengar för att betala för en cab. Din sista utväg blir att ha en släkting eller vän plocka upp dig på en viss tid.
  • Ta en kavalleri tillsammans. Be en familjemedlem eller vän att följa med. De kan lämna när du är i sällskap med din offline datum. Tänk på att om du är yngre är det tillrådligt att ha vuxna att hålla ett öga på mötet. Ska träffa dem på en viss plats och tid. Se till att du följer detta avtal. Undvik vandrade iväg till andra platser. Hålla sig till den ursprungliga mötesplatsen kommer att hjälpa dina kamrater hitta dig när dagen är över.
  • Begränsa tiden. Du kan justera efter mötet fortskrider. Trots detta kommer att ge dig en anledning att komma ur något du inte njuter. Var inte för bråttom. Detta första möte bör verkställas lättvindigt. Det finns fler datum att komma om du hamnar gilla varandra.

Ge ärlighet och förväntar sig från den andra personen

Ge ärlighet och förväntar sig från den andra personen. Bedöm hans personlighet eller begär ett nytaget fotografi. Det är ingen idé att göra detta om du inte gillar vad han har.