E2y

Hur man ska möta män på hunden parken

Män gör detta hela tiden

Män gör detta hela tiden. De tar sina hundar till parken och kvinnor bara flock och fawn över sina hundar. Omedelbar samtalsämne. Möjligt het dejt. Uppdraget slutfört.

För kvinnor är det inte så lätt. Män har fulländat denna strategi att möta kvinnor ner till en konst och det är inte för kvinnor att efterlikna om du inte vill att kallas något unladylike. Men har du en chans att möta män på hunden parken utan att du ansluter den kvinnliga förpackningen kring en man med en hund. Göra motsatsen. Låt honom (och hans hund) kommer till dig.

Så här förbereder grunden för att möta män på hunden parken.

  1. Vet var hundparker i ditt område. Visst, det finns mer än en hund park på omfattningen i ditt område. Ta reda på var och besöka dem alla med din hund. Besöka olika hundparker kommer också att vara roligt för din hund som hon får att utforska nya miljöer varje gång.
  2. Förbered din outfit för en dag på hunden parken. Vad bär kvinnor på hunden parken? Du behöver inte blanda i. Tanken är att ta reda på vad de flesta av kvinnorna bär så att du kan stå ut eller åtminstone få uppmärksamhet av män. Förresten, behöver du inte klä på ett sätt som visar fyra zoner i kroppen som i armar, ben, mage, och klyvning. Du kan vara sexig utan att vara porny. Om du vill bli tagen på allvar och respekteras, bära kläder som avslöjar din personlighet i en söt men konservativt sätt. Om du har ansiktet och personlighet för att locka män att markera dem i stället.
  3. Låt din hund gör söta trick. Köp en bok som lär dig hur du lär din hund att utföra trick. När din hund är klar, ta henne till hunden parken och låta henne utföra dessa trick. Det kommer inte bara vara män som ska överlycklig. Du kommer att få nya kvinnliga vänner också. Detta kommer också att visa dig hur en viss människa svarar på din hund när han betagen av hennes trick. Flicka, har du ett ess i ärmen.
  4. Vet vad du vill. I både människa och hund. Medan frekventerar olika hund parker, kommer du att kunna bilda sig en uppfattning och åsikt om hundar och deras ägare som kan ses genom dina ögon. Storlek både upp i termer av hur lycklig hans hund är med honom. Den kamratskap och känslomässiga band han uppvisar med sin hund. Hur du kan berätta för sin hund är väl omhändertagna, glad och frisk.
  5. Låt din hund mingla med andra hundar. Släpp loss henne och låta henne spela. Detta är ett bombsäkert sätt att spika en konversation med en kille. Som din hund gör nya vänner med andra hundar i parken, så skall du. Se bara till att den andra hundens ägare är en kille du är intresserad
  6. Fråga honom om han vill träffa i hunden parken nästa gång. Du kanske vill fråga honom om han kommer till hunden parken ofta med sin hund. Om han talar om när och vilken tid, ta detta som din kö för att föreslå att du träffar honom på hunden park bredvid han och hans hund är där. Detta kan leda till utbyte av kontaktuppgifter för bekräftelse och samordning detaljer.

Hur man ska möta män på hunden parken. Vet var hundparker i ditt område.
Hur man ska möta män på hunden parken. Vet var hundparker i ditt område.

Nu när du har lagt grunden för att möta en potentiell datum eller matte, vänta på honom för att fråga ut dig. Det kan vara moderna tider just nu men det är fortfarande inte riktigt för en dam att ställa en man. Om han gillar dig kommer han att göra ett drag. Det är en garanti.