E2y

Hur man ska behandla diabetes hos hundar

Diabetes hos hundar kan uppstå i alla åldrar men den vanligaste gruppen ingår medelålders och överviktiga kvinnor. Hörntänderna är oftast drabbas av diabetes mellitus där betacellerna i bukspottkörteln genomgå två olika härdsmältor. De kan antingen ta produktion av insulin eller de är oförmögen att komma upp med tillräckliga mängder.

Insulin spelar avgörande roll för att leverera glukos hela kroppens celler. Spara ditt djur kompis från att inför döden genom att lära sig att hantera villkoret ovan.

Hur man ska behandla diabetes hos hundar. Din hund bör "inte sluta äta".
Hur man ska behandla diabetes hos hundar. Din hund bör "inte sluta äta".

Få den typ höger. Det finns två typer av diabetes som kan påverka hundar. Den första kallas insulinberoende diabetes mellitus eller vad som är känt som typ 1. Detta tillstånd förstör permanent betacellerna lämna din hunds bukspottkörteln inte kan producera insulin. Behandling för detta tillstånd finns i tre olika sätt: insulin injektion, insulinpump eller holme transplantation. Den regim består av kompatibel typ i omedelbar verkande basinsulin taggade som NPH / isofan, Wetsulin eller Caninsulin tillsammans med en välbalanserad måltid. Insulin ges var tolfte timme efter måltid. Den andra versionen kallas för icke-insulinberoende diabetes mellitus eller typ 2. Scenariot drabbar ditt husdjur här är en minskning i insulinproduktionen därmed orala läkemedel kan knackade på. Drogaktivitet beskrivs som framkallande av bukspottkörteln att producera tillsatta mängder insulin, vilket gör att kroppen att effektivt använda insulin levererar och avtagande av insulin absorption i mag-tarmkanalen.

Din hund bör "inte sluta äta". Betoning av kost behandling ges om behovet av att kontinuerligt hålla din hunds vilja att äta. Experter uppger att det kommer att bli bättre för ditt husdjur välbefinnande att få några av de fel mat snarare än att inte ha något att äta alls. Detta är principen upprätthålls när hundar har ingen förmåga att fästa på de tidsinställda matning förknippade med insulinsprutor.

Pumpa upp volymen

Pumpa upp volymen. Insulinnivåerna är proportionell med mängden mat din hund tar i. Du bör ta dig tid att prata med en pålitlig veterinär om möjlighet att få bolus eller basala doser speciellt när din hund vän har tappat intresset på näring.

Tillhandahålla lämpliga näringsmässiga värden

Tillhandahålla lämpliga näringsämnen värden. En strikt diet rutin med de nödvändiga näringsämnen är viktigt att hjälpa din hund att komma tillbaka på rätt spår. Det finns specialdesignade livsmedel rika på fiber, komplexa kolhydrater och protein som kommer att hjälpa till att minska blodsockernivåerna.

Gör någon omsorg av ditt eget

Tillhandahålla lämpliga näringsmässiga värden. Tillhandahålla lämpliga näringsämnen värden.
Tillhandahålla lämpliga näringsmässiga värden. Tillhandahålla lämpliga näringsämnen värden.

Gör någon omsorg av ditt eget. Du kan undvika täta besök hos veterinären genom att köpa glucometers och band urin. Dessa är billiga verktyg som kan hjälpa dig att få en bättre bild av din kompis nuvarande situation. Bortsett från de inblandade reglerande funktioner, när du har fått ett grepp om testningen du kommer att rädda din hund från faror på överdosering.

Talan grundas på förordning

Action bygger på reglering. Målet med spelet är att hålla ett vakande öga på blodsockervärden. Avläsningar ska ligga inom godtagbara intervall för hela dagen, varje dag. När detta uppnåtts ditt husdjur kommer in i en mer hanterbar och reglerad stat. Diskutera siffror med din veterinär eftersom de är viktiga för hur insulin belopp avspark.

Motion och diabetes går inte bra. Håll ditt husdjur frisk och stram så att han lätt kan driva villkoret borta för resten av sitt liv.