E2y

Hur man planerar ett utomhus bröllop mottagning

Vidsträckta blå himmel och pösiga vita moln, milda vinden håller dig och alla runt omkring dig sval, och doften av färska blommor i luften ... Inget kunde vara mer perfekt, även i dina drömmar, men när det gäller att planera ett utomhus bröllop mottagning, kommer det att ta mer än söta drömmar att trolla den perfekta atmosfären.

Oroa dig inte, här är hur man planerar ett utomhus bröllop mottagning även när verkligheten sätter i.

Hur man planerar ett utomhus bröllop mottagning. Se till att arenan kan rymma alla dina gäster.
Hur man planerar ett utomhus bröllop mottagning. Se till att arenan kan rymma alla dina gäster.

  1. Se till att arenan kan rymma alla dina gäster. Orden "intimt bröllop" är mycket subjektiv. Det kan vara allt från 50 till 100 och det fortfarande skulle kvalificera sig som en intim bröllop om du frågar någon brud-till-vara. Så efter polering den slutgiltiga gästlistan, kör till en plats och ta en titt om det faktiskt kan rymma bröllopsfest.
  2. Titta på hyra någons privata egendom i stället för kommersiella bröllop platser. En av de saker som gör en utomhusmottagning bättre än inomhus platser är kostnaden för en sådan. I själva verket, om du vet någon i din familj som äger en större än vanligt paket av fastigheter, kanske du vill fråga honom om han skulle kunna överväga att öppna det som ditt bröllop mottagning plats. Annat än att, kan du även trycka hjälp av grannar som äger privat egendom för samma ändamål. Du kanske måste bjuda in dessa goda människor till ditt bröllop men det är en bra sak, eftersom de gjorde det möjligt för dig att spara en furstlig summa som annars skulle ha betalats för att täcka hyra ett flott hotell balsal. Var tacksam att de kommit överens om och få dem deras inbjudan till ditt bröllop.
  3. Håll den tanken om att hyra en offentlig park. Endast cheapskates gör detta. Dessutom är en allmän park offentlig och kommer så småningom att leda främlingar till buffébordet, är främlingar som kommer att stanna där tills all ost pinnar och cocktails räkor borta. Du kanske skrattar nu, men du kommer inte när man faktiskt inser att det händer inför dina ögon. Bara inte.
  4. Införliva dans och spel i receptionen. Utnyttja det faktum att du har en hel del utrymme för alla att låta håret ner och ha lite kul så känn dig fri att anställa en DJ att spela bra dans låtar och en fest värd att få spelen pågår.
  5. Låt mat och dryck flöde. Eftersom en hel del åtgärder kommer att ske vad med alla dansar och fysikaliskt-krävande spel, kommer du och dina gäster att vara törstig och utsvulten mer än en gång så se till att alla får åtminstone andra portioner på buffén och dryck station.
  6. Sätta upp tält. En sak som du inte kommer att kunna styra eller förutse skulle vara vädret. Att sätta upp tält för mat och dryck stationer och för dina gäster kommer att säkerställa en fortsatt god tid även när regnar hylla din bröllopsdag.
  7. Ha en stash av insektsgifter och lotion sunblock för alla. Du kan vara kreativ om detta och ha det packat som ditt bröllop gynnar. Släng i ett par ljus, också. Poängen är att se till att din stund inte är behäftad med solbränna, irriterande myggor och liknande buggar som sting.

Innan ett slutgiltigt beslut att göra din mottagning vid en specifik utomhustemperatur adress, besöka den, gå runt och lukta på luften. Verkligen luktar luften. Om du fånga en doft av soptunnor och gårdar djur som kommer från en närliggande mark, kan det vara bra att se någon annanstans.