E2y

Hur man planerar ett NASCAR - tema födelsedagsfest

Att vara en av de mest älskade sport

Att vara en av de mest älskade sport, har NASCAR blivit en favorit födelsedagsfest tema. Många pojkar, i synnerhet, talar deras föräldrar till att kasta en NASCAR-tema födelsedagsfest för dem. Om ditt barn är en av dessa killar, det finns ingen anledning att du ska tigga av. Organisera en NASCAR-tema födelsedagsfest är ganska lätt, speciellt eftersom du kan ha massor av kreativa idéer att utforska. I själva verket kan du överväga planeringen riktlinje nedan.

  1. Gör en gästlista. Det första du behöver göra är att lista alla dina inbjudna. Detta beror på att antalet gäster kommer att avgöra hur mycket du kommer att spendera, mängden mat att förbereda, antalet party och inbjudningar, och storleken på festlokal. Kom ihåg att ta med alla föräldrar i din personalstyrka.
  2. Förbered dina inbjudningar. Du kan välja att ringa dina inbjudna en efter en, men kom ihåg att barn älskar att få inbjudningar. Så inbjudningar bör vara en del av din prioriteringslista. Det finns massor av inbjudan idéer du kan tänka på. Till exempel kan du skriva ut flera kopior av ditt barns favorit bil med alla parti specificerar tryckta på var och en av dem. Du kan också göra trofé inbjudningar. Om du gillar att göra det enkelt, beställa NASCAR inbjudningar från en lokal fest leverans butik. Naturligtvis är detta en extra kostnad.
  3. Säkert en bra festlokal. Den festlokal bör vara särskilt rymlig. Kom ihåg att barn är naturligt lekfulla, så du måste ge dem tillräckligt med utrymme att springa och flytta runt. Om du har pengar att avvara, överväga att hyra en festlokal. Om du har ont om budget, överväga att hålla festen i en rymlig område i ditt hus. Trädgård är en perfekt mötesplats.
  4. Dekorera lokalen. När barnen satt sin fot i lokalen, bör de omedelbart känner NASCAR atmosfären. Så ta tid att dekorera din festlokal. Du kan ha svarta och vita ballonger i lokalen eller posta tävlingsbilar på alla väggar. För att göra partiet mer festligt, prova att skriva ut bilder på NASCAR förare och hänga dem som banners. Låt barnen känna att de är i ett riktigt lopp genom att ge plast hjälmar till pojkar och pompoms till flickor. För extra överklagande, använd minibilar eller troféer som bord centerpieces.
  5. Skapa ett NASCAR-tema meny. Vissa barn är svåra att mata fram, så du måste verkligen lägga lite möda på att skapa din meny. Att vara trogen din NASCAR tema, kan du servera plockmat. Men glöm inte att tänka på matens näringsvärde. Även om det är en fest, som serverar näringsrika livsmedel är fortfarande en prioritet.
  6. Förbered spel. Spel är livet för kiddie parter. Se därför till att du har massor av färdiga spel. Reläer är ett bra val. Du kan be barnen att bilda två grupper och ras till mållinjen medan passerar rutig flaggor till varje lagmedlem. Charader, vilket kommer att kräva barnen att agera ut och gissa NASCAR förare och objekt, är också spännande spel.

Hur man planerar ett NASCAR - tema födelsedagsfest. Förbered dina inbjudningar.
Hur man planerar ett NASCAR - tema födelsedagsfest. Förbered dina inbjudningar.

Gör ditt barn och dina gäster extra glad genom att ge ut NASCAR-tema party och påsar loot. För party, kan du ge miniatyr bilar, klistermärken, och mössor. Loot påsar, å andra sidan, bör fylld med massor av godis och små leksaker.