E2y

Hur man planerar en strand bröllop på en budget

Beach bröllop är vackra, miljövänlig och mycket mer plånboksvänlig än någon annan typ av bröllop. Så länge du planera klokt och acceptera lite hjälp på vägen kan du ha ett vackert bröllop med familj och vänner som ger all den kärlek och ljus du kan tänkas behöva.

Hur man planerar en strand bröllop på en budget. Räkna ut hur mycket av en budget du har att arbeta med.
Hur man planerar en strand bröllop på en budget. Räkna ut hur mycket av en budget du har att arbeta med.

  1. Räkna ut hur mycket av en budget du har att arbeta med. Om det ingår bröllop klädsel sedan välja en enkel och fantastisk sommar klänning i vitt. För brudgummen Välj vita byxor och en långärmad vit skjorta. Kombinationen är mycket billigt och mycket elegant.
  2. För att ställa in scenen för äktenskapslöften investera i två tiki facklor för att bränna på varje sida av den valda din person att utföra ceremonin. Ställ bröllop i början av kvällen så tiki facklor och solnedgången är din bakgrund för romantiska och exotiska belysning.
  3. Välj din strand plats klokt. Använd inte en strand som är för allmänheten eller en bluff ovanför stranden som är för blåsigt. Båda kommer att skapa för mycket distraktion och buller. Välj en privat vik för ditt bröllop ceremoni.
  4. Använd inte vanliga stolar för din strand bröllop. De är instabila i sanden och det är för dyrt när man försöker spara pengar. Alla kan stå med dig. Ge några bekväma hopfällbara solstolar för mer handikappade att använda under ceremonin. Gör det en kort promenad från parkeringen.
  5. Håll kakan enkel. En vit plåt kaka gjord av lokala 4H kaka Utsmyckning flickor kommer att vara billigt eller gratis. Du kan lägga till ett fåtal enkla satin blommor till toppen och en grundläggande cake topper. Dollar butiker ger ett mycket billigt sätt att dekorera tårtan med bara en eller två stycken och serveringsfat. Använd mousserande cider för drycken i valet för bröllop toast.
  6. Använd endast en bricka med enkla plockmat, be vänner att ta med en maträtt varje eller inte tjänar extra mat alls. Om du vill ha snacks på ditt bröllop väljer grönsaker eller brickor frukt. Du kan köpa både på din lokala livsmedelsbutik.
  7. Håll gästlistan liten. Bjud bara familj och nära vänner. Du är på en budget och om du inte har råd med ett stort bröllop du måste vara nöjd med de få gåvor du får från de som ligger närmast dig.
  8. Registrera dig på en lokal varuhus för presenter och låta alla veta. De kan ge något du kommer att älska och det är kostnadseffektivt för alla inblandade. Många butiker erbjuder även miljövänliga gåvor gjorda av bambu och bambu produkter.
  9. Om du inte har en vän villig att göra bilden till anskaffningsvärde sedan välja någon bra med en kamera eller videoband vigseln med en videokamera och stativ. Ge kasta bort kameror till alla andra och i slutet av firandet samla alla kameror så att du kan utveckla filmen och välja de bästa bilderna för att förstora och rama in.

Börja inte ditt äktenskap i skuld. En strand bröllop på en budget är enkel och elegant när du följer en perfekt plan och göra plats för något att hända precis som ett äktenskap.