E2y

Hur man planerar en intim Alla hjärtans dag fest

Vem säger att du måste vara ansluten till njuta av en Alla hjärtans dag fest

Vem säger att du måste vara ansluten till njuta av en Alla hjärtans dag fest? Det är inte i någon regelbok, är det? Så sedan gå vidare, vad väntar du på? Njut av denna dag med hjärtan och älsklingar genom att samla alla dina närmaste vänner, alla obunden naturligtvis, och har en glödhet fest.

Här är hur man planerar en intim Alla hjärtans dag Party.

  1. Välj vänner som känner varandra. Från din grupp av vänner, plocka dem som redan känner varandra riktigt bra, som i, de som kan vara i ett rum och har en fantastisk tid med alla som närvarar.
  2. Håll festen små. Som föreslås, bör detta vara en intim fest och det med rätta eftersom Alla hjärtans dag är redan en så stor sak av en händelse, hålla den intima innebär att du inte behöver matcha stress med en redan krävande dag. Dessutom är det inte ens en semester så alla kommer definitivt att komma direkt till festen från jobbet - som inkluderar festen värdinna. Såvida Alla hjärtans dag infaller på en helg, kommer det vara smart att hålla gästlistan ner till en realistisk siffra.
  3. Se till att alla i din gästlistan är singel. Helt obunden, vänligen. Det finns inget mer avtändande då kopplar behandlar ditt parti som du mödosamt sätta ihop som en mellanlandning innan du går till en romantisk dag. Det är en fest så alla måste stanna, njut, och lämna när alla andra gör. Ergo måste varenda en av dina vänner inbjudna vara just det ... Singel.
  4. Förbered dig på att skicka ut dina inbjudningar. Eftersom alla i din gästlistan bor nära dig (ingen mening att bjuda in någon av staten om de inte råkar vara i stan den natten), förbereda dina inbjudningar och hand-bära dessa till dina vänner. Gör hjärtformade utklipp från tjockt papper som liknar korten skickas runt när du var 7 eller 12 år gammal folkskola. Du kan också välja att köpa dina inbjudningar om du föredrar.
  5. Be dina vänner att bekräfta sitt deltagande. I din inbjudan, särskilt be dina vänner att du vet om de kan göra det till din fest. De kan bekräfta via SMS eller e. Detta kommer att ge dig den anställda som du behöver för en plats, mat och dryck.
  6. Förstärka inredning hemma. Go big med din intima Alla hjärtans dag fest vara dekorera ditt hem prom stil. Stora, glänsande rosa och röda ballonger, rosa och röda rosor, några strategiskt placerade ljus, och minst en banner.
  7. Förbered menyn. Det skulle vara lättare för dig att förbereda ett tema-menyn. Japanska, indiska, eller kinesiska biljettpris, kanske? Eller i linje med balen-stil tema, kan du planera din meny kring mat som du älskade tillbaka då? Då igen, om du har budgeten, har din mat tillgodoses så att du inte kommer att behöva slava i köket. Tanken är att ha påfyllning, enkel mat som alla kommer att älska.
  8. Har massor av champagne. Den bubbliga blir riktigt festen. Köp massor av champagne och hålla dessa kylda tills gästerna anländer.
  9. Servera dessert. Alla älskar choklad så har en fondue-stil dessert med massor av färska frukter för doppa i chokladsås. Yum!
  10. Spela dansmusik. Håll det dansant men låg så att dina gäster inte behöver skrika ovanför sorlet att höras. När det är dags att dansa, slå upp det. Spela inte någon av de sörjig kärlekssånger.

Hur man planerar en intim Alla hjärtans dag fest. Se till att alla i din gästlistan är singel.
Hur man planerar en intim Alla hjärtans dag fest. Se till att alla i din gästlistan är singel.

Slutligen, be dina gäster att komma klädda i något rött. Det kommer att framkalla en massa ribbstickning men det är Alla hjärtans dag så det är vettigt att måla det rött.