E2y

Hur man planerar en Bollywood tema fest

Alla indiska är i just nu och ingenting skriker Indien som Bollywood. Bollywood är smeknamnet på den största delen av Indiens filmindustri bas i Mumbai och är en fantastisk källa till inspiration för din nästa tema part. Med ett enormt utbud av toe-knacka musik, god mat och färgstark inredning eller kläder som finns att välja på, planerar en Bollywood-tema part kommer att bli lika roligt som själva händelsen i sig.

Rätt musicMusic kan bli mycket liv av en bra fest

Rätt musik
Musik kan bli mycket liv av en bra fest. Så väljer musik för stämning du vill skapa. Långsamma låtar är mer lämpade för en cocktail eller middag där musiken är bara en fyllig bakgrund. Snabbare, mer optimistiska låtar kan bara ge dina gäster en impuls att dansa! Det finns flera källor för att få god indisk musik på nätet. Att välja rätt låtar kan vara så enkelt som att be dina indiska vänner för rekommendationer till de bästa eller senaste Bollywood populära låtar, eller faktiskt lyssnar på låtar på nätet innan du väljer något. Bhangra musik är alltid ett bra alternativ på grund av dess snabba tempo. För en stor budget alternativ, hyra en DJ!

Hur man planerar en Bollywood tema fest. Rätt musicMusic kan bli mycket liv av en bra fest.
Hur man planerar en Bollywood tema fest. Rätt musicMusic kan bli mycket liv av en bra fest.

Rätt mat
Inget parti är komplett utan något för gästerna att mumsa på. Med tanke på det enorma utbud av indisk mat tillgänglig, val av livsmedel kan anpassas till alla plånböcker. Stor budget alternativet: Har ett catering företag eller en bra indisk restaurang i grannskapet tillgodose händelsen. De kan hjälpa dig att planera och anpassa din hela menyn med inget krångel för dig. Liten budget alternativet: har inte pengar för att hyra en matleverantör? Alternativen för en Bollywood-stil meny är oändliga när du får kreativ genom blandning av rätter. Gör en curried kyckling pizza, servera bröd och smör med Kikärt curry eller prova paneer tikkas i ditt hem ugnen.

Rätt inredning
Colorful är nyckeln! Låna saris från dina indiska vänner och drapera dem i swags runt i rummet och / eller få affischer av indiska filmer och placera dem runt i rummet. Ett mycket kreativt sätt att verkligen amp temat Bollywood skulle vara att projicera Bollywood film låtar på en vägg i en kontinuerlig ström. Gör dina gäster en del av inredningen genom att be dem att klä sig i Bollywood-stil kläder.

Rätt drinksAnd äntligen

De rätta dryckerna
Och slutligen, får ingenting en fest som rätt sorts drycker. Använd ingredienser för dina cocktails eller mocktails som påminner om Bollywood som chai, tamarind och ingefära. Innan ditt parti, spendera en kväll blanda olika drycker att träffa på några unika kombinationer. Spetsade chai lattes, tamarind juice och mörk rom cocktail, ingefära mai-tai ... möjligheterna är obegränsade. Servera drinkar i färgglada glas som ekar din inredning och lägga punch till temat Bollywood.

Rätt drinksAnd äntligen.
Rätt drinksAnd äntligen.

Så komma igång med att planera din nästa fest - Bollywood stil!