E2y

Hur man planerar den perfekta romantiska födelsedag

Din älskades födelsedag kommer upp inom några veckor

Din älskades födelsedag kommer upp inom några veckor, har du gjort dina planer ännu? Skapa en särskild fest för dagen den person du älskar och älskar prytt denna värld! Gör det något om att hon aldrig kommer att glömma.

Hur man planerar den perfekta romantiska födelsedag. Planera de romantiska födelsedag veckor framåt.
Hur man planerar den perfekta romantiska födelsedag. Planera de romantiska födelsedag veckor framåt.

Fortfarande borta om vad att göra? Låt detta vara din guide till att planera ett perfekt romantisk födelsedagspresent till den speciella personen i ditt liv.

  1. Planera de romantiska födelsedag veckor framåt. Ja, kan du ändå komma upp med en romantisk fest en dag eller två innan den välsignade händelse. Men genom att planera det i förväg, kan du göra det mer speciellt och järn ut några detaljer utan känsla rusade.
  2. Gör en lista av hennes favorit aktiviteter och platser att gå. Är hon äventyrlig och i extrema sporter? Tycker hon att besöka museer och pittoreska små bokhandlar? En strand älskare kanske eller en matlagning entusiast. Om du vet att din partner väl, vet du exakt vilka aktiviteter och platser är närmast hennes hjärta. Men om du är ny på relationen, med alla medel be någon nära henne. Du får bonuspoäng för detta.
  3. Bestäm hur länge fest kommer att bli. En natt, hel dag eller en hel tre dagars helg? Du kan även starta en vecka för tidigt och överraska henne dagligen tills den faktiska dagen för hennes födelsedag. Se till att hon är tillgänglig för den eller de dagar du planerar att ge henne den mest romantiska födelsedagen någonsin.
  4. Planera de olika aktiviteter för evenemanget. Oavsett om det är en hemlagad middag med flödande champagne, choklad och blommor runt eller en tre dagars helg i Bahamas, se till att skapa en Att göra-lista. Detta bör inbegripa att köpa varor, göra reservationer, och allt annat som du behöver göra för att dra bort födelsedagsfirande.
  5. Köp den perfekta gåvan. Det skulle vara lätt om kärleken i ditt liv har varit släppa tips om vad hon vill för hennes födelsedag. Men detta är inte alltid fallet. Försök att komma ihåg om det är något som hon behöver, men har inte gått runt för att köpa den. Beroende på din relation, kan du ens fråga henne vad hon vill. Låter unromantic? Frågar henne precis vad hon vill tar ut gissa arbete. Vad du kan göra för att göra det romantiska är att presentera den på ett unikt. Ha en tipspromenad kanske med intressanta ledtrådar och gömställen. Eller om det är en liten punkt, slå in dem i flera lager presentförpackning med varje låda innehåller en kärlek anteckning eller en speciell litet tecken eller två.
  6. Skicka henne en inbjudan. När alla förberedelser är klara, skicka henne en spännande inbjudan. Fäst inbjudan till ett uppstoppat djur, blombukett, chokladask eller publicera inbjudan i den lokala tidningen! Om du planerar att vispa bort henne till en romantisk badort, skicka hennes spännande ledtrådar som en flaska solkräm, en stråhatt eller flip-flops.

Det finns så många sätt att göra en födelsedag romantiskt för din älskade

Det finns så många sätt att göra en födelsedag romantiskt för din älskade. Genom att planera varje enskild detalj, kan du vara säker på att det blir en födelsedag som kommer att bli ihågkommen för en lång tid. Men bara för att se, försöka fånga det mesta på kameran och göra ett fotoalbum, komplett med bildtexter som en efter födelsedagspresent! Din kärlek kommer säkert att älska dig mer.