E2y

Hur man överlever sommaren med barnen

Varje förälder bör se fram emot sommaruppehållet

Varje förälder bör se fram emot sommarlovet. Det är en bra tid att obligation med dina barn. Innan sommaren börjar ska du redan vara förberedd med aktiviteter och idéer semester. Planera framåt kommer att ta bort gissningsleken av vad man ska göra när sommaren kommer.

Hur man överlever sommaren med barnen. Introducera dina barn till en ny sport.
Hur man överlever sommaren med barnen. Introducera dina barn till en ny sport.

  • Involvera barnen. Inte planera verksamheten för sommaruppehållet på egen hand. När allt är det barnens paus från skolan. Under hela läsåret, fråga dem vilka aktiviteter de skulle vilja göra under sommaren. Skriv ner detta i en anteckningsbok (elektroniskt eller på annat sätt). När du stöter på en bra idé för sommaren, lägga till den i listan.
  • Introducera dina barn till en ny sport. Få barnen i sport. Det finns idrottsläger att de kan delta. Kampsporter är alltid en bra idé. Då är det basket, baseboll, gymnastik, simning, fäktning och mer. Om du vill delta i det roliga, kan ni alla ta formella bowling lektioner.
  • Forskning Logistik och avgifter. Om du planerar en resa, ta reda på hur mycket hela resan kommer att kosta. Detta bör omfatta kostnader för transport, boende, mat, biljetter och fickpengar. Sommar klasser, utflykter och andra aktiviteter kostar pengar. Kontrollera att du har en uppfattning om vad din budget är för sommaren. Du måste veta vilka aktiviteter som är värda att följa och vilka som är helt enkelt ut ur din budget.
  • Anmäl dig barnen på en sommar anrikning kurs. Istället för att sitta framför datorn eller tv för 3 månader, skulle det vara en bra idé för barnen att lära sig något nytt. Fråga dem vad de är intresserade i. Det kan vara dans, sång, måla, skriva, laga mat, eller animation.
  • Gör konst och hantverk. Hitta intressanta saker att göra. Månader innan, avsätta återvinningsbara objekt som du kan förvandlas till användbara föremål. Lådor, kartonger, rena papper, och plastflaskor kan alla återanvändas. Du kan förbereda en låda med konst material per barn eller ha allt i en korg. Om du inte har någon erfarenhet av att göra konst och hantverk, gå på Internet. Det finns många idéer komplett med steg-för-steg-instruktioner och bilder på nätet.
  • Starta en trädgård. Slå en del av din bakgård till ett mini-ört eller grönsaksland. Lär dem hur och när att vattna blommorna. När det är skördetid, använder örter eller grönsaker i en skål att serveras för hela familjen.
  • Volontär. Det finns många ställen där barnen kan frivilligt sin tid och talang. Fråga din lokala kyrkan om de har program där barnen kan hjälpa till. Den lokala zoo, pensionärer hem, bibliotek eller allaktivitetshus acceptera ibland unga volontärer. Detta är ett bra sätt för barnen att lära sig om att ge tillbaka.
  • Be dem att ta på sommarjobb. Ett sätt för barnen att lära sig om ekonomi är för dem att få ett sommarjobb. Beroende på deras ålder, kan barnen leverera tidningen, klippa gräsmattor, promenera hundar och tvätta bilar. Snabbmat och restauranger familj har ibland sommar på arbetsplatsen program för barn. Låt dem uppleva tjäna sina egna pengar. I slutet av sommaren, tyder på att de tillbringar bara hälften av vad de tjänade och lägga resten på ett sparkonto eller sina sparbössor.


Sommaruppehållet är en stor möjlighet för dig och dina barn att ägna sig åt aktiviteter som du normalt inte kan göra under läsåret. Balansera dina barns aktiviteter med roliga tider, tider för inlärning och tider limning. Att överleva sommaren med barnen är lätt om du planerar långt i förväg.