E2y

Hur man överlever en släktträff

För människor som knappt kan stå sina egna föräldrar och syskon

För människor som knappt kan stå sina egna föräldrar och syskon, kan en släktträff vara nästan outhärdlig. Fastrar, morbröder, morföräldrar och alla dina kusiner till n: te graden samlas under semestern för att förhöra, förringa eller bara irritera dig, såväl som varandra. Och allt detta innan luten serveras. Men frukta inte, för dessa följande tips kan du överleva en släktträff:

  1. Säger mycket lite. Detta fungerar för öppna frågor som "Vad gör du nu?" och "Vem är du dejta?" Bara hålla fast vid din bransch när det kommer till karriärer. Mumble några namn när det kommer till relationer.
  2. Håll leende. Lägg en känsla av distractedness, och du kommer att kunna överleva kommentarer som "Du har fett.", "Din kusin gör väl som en kirurg.", "Varför är du inte lägga mig i din Facebook?" och "Bättre gifta sig snart. du inte får någon yngre."
  3. Tänk på ett antal kvicka repliker. Ett av de bästa sätten att svara på frågan, "Ska du någonsin att gifta dig?" är, "Men vad om min andra kvinnor?" Och en av de bästa sätten att svara på frågan, "När ska du ha barn?" är, "Du menar," legitima "?" I bästa fall är du ses som en sarkastisk spelare, i värsta fall, kommer inga fler frågor dyker.
  4. Låtsas din mobiltelefon ringer. Är det inte fantastiskt när telefonen ringer just när allas fokus är på dig, och du måste gå ut för att svara på det så länge som du behöver? Dessutom är en mobiltelefon utrustad med prydliga spel som kommer att underhålla dig i minuter.
  5. Utnyttja familjen faux pas. Varje familj har en deadbeat medlem. Eller någon som vill lämna skolan för att bli en rockstjärna. Eller en farbror som är i trubbel med lagen. Använd sociala nätverk för att ta reda på vilka av dina släktingar har frågor som är sämre än din, och du kan avleda kritik hela dagen lång.
  6. Kom ihåg att ta med en present. Blommor eller dessert skickar ett meddelande om att du uppskattar värdens insatser.
  7. Flörta inte med någon. Alla på plats är en släkting eller ha ett förhållande med någon. Om du vill ha intimitet, vänta tills festen är över och besöka en bar över på nästa stad. Du vill inte vara familjens faux pas.
  8. Göm i köket. Köket är en upptagen plats, och de behöver all hjälp de kan få med matlagning, servering och städning. Detta är en utmärkt plats att ducka när vardagsrummet blir för intensiv. Om de ber för många spetsiga frågor i köket, fråga något om maten och det korrekta sättet att tjäna det, sedan fly tillbaka till matbordet. Upprepa.
  9. Öva dricka. Det är när du följer med betydande andra till hennes släktträff, och du måste bevisa din duglighet med alla män. Den goda nyheten är, är samtalet hålls ljuset, och du kan avleda frågor med hjärtliga skratt.

Hur man överlever en släktträff. Utnyttja familjen faux pas.
Hur man överlever en släktträff. Utnyttja familjen faux pas.

Släktträffar, som helhet, är ett försök affären, men en smart släkting kan få lite roligt ut av det. Om du inte får något kul av det, det finns alltid nästa sammankomst.