E2y

Hur man organiserar en skötväska

En skötväska är något som du behöver när du har en baby

En skötväska är något som du behöver när du har en baby. Detta kommer att vara något som du måste ha när du går ut med ditt barn. Den innehåller blöjor liksom alla andra babypunkter som du behöver. Det är bäst att organisera skötväska ordentligt så att du lätt kan hitta det objekt som du letar efter när du behöver det. Följ dessa enkla tips för att lära sig att organisera en skötväska.

Hur man organiserar en skötväska. Blöjor och föremål för ändring.
Hur man organiserar en skötväska. Blöjor och föremål för ändring.

  • Köp en skötväska. Numera blöja påsar finns i utföranden som är snygga för mödrar. Du kommer inte längre behöver bära en skötväska som har djur utskrifter av baby mönster. Detta är perfekt om du är en arbetande mamma. Köpa bebis väskor couture blöja från webbplatsen Just couture .
  • Blöjor och föremål för ändring. Den skötväska har många fack för andra småsaker som du behöver för att sätta i påsen. Reservera dessa poster för de mindre. Placera blöjor och andra föränderliga objekt inuti väskan. Inkludera en haklapp, en liten filt och flera blöjor för byte, speciellt om du ska vara ute med barnet under en lång tid.
  • Packa små föremål. Istället för att bara placera små föremål inne i väskan, packa dem i en ziplock påse så att det blir lättare för dig att hitta dem. Några av dessa poster ingår bomullstussar, stift baby, napp, nagelklippare, våtservetter etc. Placera ziplock påse inuti en av avdelningarna.
  • Medicine kit. Du behöver också ha ditt barns medicin kit med dig inuti skötväska. Inkludera alla viktig medicin för ditt barn. Placera medicin kit i påsen tillsammans med blöjorna.
  • Övriga poster som ska ingå. Andra objekt som du behöver ha i din skötväska är några mellanmål om ditt barn kan redan äta, flaskor mjölk och vatten. Placera en liten leksak som ditt barn kan leka med så att du kan distrahera honom medan du ändrar hans blöja.
  • Fickor. I fickorna på skötväska, placera en antibakteriell flytande tvål flaska, tvättsprit och pulver.
  • Extra objekt. Ge extra objekt för ditt barn som extra kläder, en hatt, haklapp eller tröja. Du vet aldrig vad som kommer att hända så det är bäst att vara förberedd.
  • Plastpåse. Vik en stor plastpåse och placera den i en av fickorna på skötväska. Du kan behöva denna för att förvara smutsiga kläder, filtar eller haklappar så att det inte kommer att blandas med de rena sådana.


Följ dessa tips för att organisera din skötväska

Följ dessa tips för att organisera din skötväska. Efter att ha gått ut, gör det till en vana att ta bort alla objekt inuti skötväska och fylla på de saker som du har använt. Packa väskan igen med de objekt som du behöver så att skötväska kommer att vara redo nästa gång du går ut. Kom ihåg var du placerar ett objekt i väskan så att du inte kommer att ha svårt att hitta dem.