E2y

Hur man lyfter en basset hound

Den ansvariga blivande djurägare tar in en ny vän endast efter att ha övervägt alla aspekter av uppfödning. För Basset Hounds, är en rejäl mängd tålamod krävs. Förstå att Basset hound är svårt att huset paus, svårt att potträna och är benägen att flera hälsorisker på grund av sina fysiska attribut.

Hur man lyfter en basset hound. Se till att du har tillräckligt med tid och tålamod.
Hur man lyfter en basset hound. Se till att du har tillräckligt med tid och tålamod.

Låt dessa enkla punkter för att vägleda dig i att lyfta en basset hound.

  • Se till att du har tillräckligt med tid och tålamod. Bassets kommer att kräva lite tid att hus-break och de behöver din uppmärksamhet för att spela, ta promenader och träning.
  • Ta dem på regelbundna hund promenader. När ute på promenader, bör bassets vara i koppel, och det är viktigt att låta dem ta ledningen eller låta dem gå före dig. Eftersom bassets föds att jaga och har en angelägen näsa, kan de inte tas på promenader utan koppel eftersom de sannolikt kommer att köra av vid något deras doft kan finna intressant.
  • Var medveten om deras önskemål. Bassets bark eller tjut som tyder på att de vill ha något. De är kända för att vara en högljudd ras och ge ut en låg gnälla för att få din uppmärksamhet.
  • Använd belöning-baserad utbildning för att främja gott uppförande. Bassets har selektivt minne, alltså en positiv träningsmetod uppmuntras. Utbildningen kommer att stimulera ditt husdjur mentalt, och kommer att främja en entusiastisk attityd.
  • Var vaksam på eventuella hälsofrågor. Bassets är benägna att örat och ögat problem. Eftersom deras långa öron dinglar på marken de kan utveckla öronsjukdomar som inte bara är kronisk men kan vara dödlig. Så mycket som möjligt, hålla sina öron från marken eller från att komma i kontakt med livsmedel. Deras ögon kan också bli irriterad. Deras slokande ögon orsakar smuts att deponera under ögongloben. För att förhindra ögonirritation, torka ögonen med fuktig trasa regelbundet. Bassets kan avtala jäst infektioner, liksom, i veck kring munnen. Risker kan lindras genom att torka området med en torr handduk och topisk applicering av talkpuder på den. På grund av dessa kollektiva risker, är det en bästa praxis för att ta dem på regelbundna besök hos veterinären.
  • Lämna inte bassets ensam utan underhållning. De har separationsångest, så om tid och resurser inte är ett problem, överväga att få en andra hund. Dock kan lämna tv på stöd i att hålla honom sällskap.
  • Daglig motion rekommenderas. Basset Hounds har höga benägenhet att bli överviktiga om kvar i huset hela dagen. Att hålla dem fysiskt aktiva kommer att främja ett vaket sinne och en sund disposition.
  • Håll ett fast utfodring tid för ditt husdjur. Att hålla en regelbunden utfodring schema hjälper hjälpa ett hälsosammare matsmältningssystem. Observera att husdjur troligen gris ut på mat när den serveras efter en lång paus från den sista måltiden.


Kom ihåg att dessa är bara pekare och varje husdjur är unik och kan kräva mer än dessa grundläggande uppfödning praxis. Tänk på att göra husdjur glad och bekväm kräver gott om tid, rejäl tålamod och öm omsorg. När du belöna dem med en mjuk klapp på huvudet, eller en vovve fest, vet att ditt husdjur lojalitet och kärlek är värt allt besvär.