E2y

Hur man lyckas med kvinnor på nattklubbar

Nattklubbar är fyllda med män och kvinnor nästan varje natt, människor som är där för att ha en bra tid, och eventuellt hitta någon att ansluta sig. Nattklubbar ger ett bra tillfälle att träffa en hel del kvinnor, men hur ska du lyckas på det?

Innan vi börjar djupdykning i ämnet djupare, dock måste det nämnas att med tanke på volymen av människor inne dessa platser och hög musik spelas, kan det inte vara den perfekta platsen att starta en seriös förbindelse med någon - man och kvinna lika . Således, vara redo för möjligheten att de kvinnor du kommer att möta bara letar efter roliga, och ingenting mer.

Hur man lyckas med kvinnor på nattklubbar. Första saker först anlända med stil.
Hur man lyckas med kvinnor på nattklubbar. Första saker först anlända med stil.

  • Första saker först anlända med stil. Du måste se bra ut när du kommer dit. Du kan få lätt försvinner i mängden, så du måste försöka stå ut. Kvinnor måste lägga märke till dig och uppskattar vad de ser. Så klä upp och blixt som stort leende av era.
  • Välj vem du går till nattklubben med noggrant. Kvinnor är oftast mer försiktiga och noggranna på nattklubbar. Om du anländer med en bullriga och fränare grupp av vänner, kommer kvinnor undviker antagligen du som pesten. När allt flock fåglar av en fjäder tillsammans, eller så man säger. Om du däremot går det nattklubb med en grupp som verkar vara odlade, betedde (men inte tråkigt) och vänliga, kommer kvinnor tycker nog att du är precis som dina vänner, och de kommer att dras mot dig. Om ditt syfte med att gå till nattklubben på natten är att koppla upp med en kvinna, så är det bättre att inte komma med andra kvinnor, även om de är bara dina vänner.
  • Bli inte berusad. Drick måttligt. Du vill inte ge kvinnan du ska närma intrycket att du bara slå på henne eftersom du inte är i din högra sinnen. Var nyktra och handla rationellt.
  • Omvänt, närma er inte kvinnor som är berusade. Förolämpa inte dig själv genom att haka upp med en kvinna som inte ens kommer ihåg ditt namn när hon vaknar på morgonen. Inte stoop inte så lite heller, som att dra nytta av någon som inte har kontroll över sig själv. Hitta någon som är nykter nog.
  • Observera den kvinna du vill träffa en tid innan faktiskt närma sig henne. Titta på hennes kroppsspråk, det kommer förmodligen att ge dig tips om om hon kommer att vara vänlig mot dina framsteg. Om du fånga henne stjäla blickar på dig flera gånger, eller ens leende i din riktning, då gå för det. Hon är inte omedvetna om dig heller. När du har nalkades henne, fortsätter att observera hennes gester och svar till dig. Dessa kommer att ge dig en idé om hon är villig att ta mötet längre - och ut ur nattklubben.
  • Hitta en kvinna som är med ett par vänner bara, inte någon som är en del av en stor grupp. Det kommer att bli mycket svårare att närma sig någon med en massa kamrater, och du vill inte bli generad inför en massa tjejer, ifall kvinnan du har plockat reagerar negativt på din inställning.
  • Se till att kvinnan inte är där med en dag eller ännu värre, en pojkvän. Blåmärken och skärsår från ett bråk på nattklubben är det sista du vill ta med hem.

Så gå ut och ha kul

Så gå ut och ha kul! Håll huvudet kallt och agera cool, oavsett vad som händer. Kvinnor kommer att hitta dig oemotståndlig om du är i stil.