E2y

Hur man lägger till en styrelse barnvagn buggy

Att ha två härliga barn är fascinerande

Att ha två härliga barn är fascinerande. Men en av de utmaningar du ställs inför är när du måste bära din lilla 8-månader gammal när du tar hand om din 3-åring. Tack vare buggy board, dock uppåt till utmaningen kan lätt göras.

Buggy Board eller Buggy barnvagn?

Vissa människor kallar det buggy styrelse vid namn barnvagnen ombord

Vissa människor kallar det buggy styrelse vid namn barnvagnen ombord, buggy sittvagn, kiddy ombord, eller buggig sits. En av de mest populära märkena när det gäller buggy är Lascal. Det är därför det Lascal styrelsen kan hittas nästan överallt. Med en barnvagn ombord, kan din tre-åring eller äldre kid njuta av en promenad till köpcentret med sin lillebror, som lämpligen har sin egen plats i vagnen. Ännu bättre, bara få ombord och som strosade runt partiet kan vara så roligt för dina barn. På din sida, kan vanliga uppgifter såsom promenader runt kvarteret eller inköp livsmedelsbutiker vara enklare - även om du tar med dina småttingar tillsammans.

Lägga till en Buggy Board till Barnvagn

Du behöver inte köpa en ny barnvagn bara för att njuta av en buggy board

Hur man lägger till en styrelse barnvagn buggy. Montera kontakten på barnvagnen.
Hur man lägger till en styrelse barnvagn buggy. Montera kontakten på barnvagnen.

Du behöver inte köpa en ny barnvagn bara för att njuta av en buggy board. Du behöver bara köpa en separat kiddy styrelse och lägga detta till din gamla barnvagn. Bara se till att buggy styrelsen du köper kommer att passa till vagnen eftersom det mesta, kommer bara buggy board varumärken som matchar din barnvagn varumärke passar. Men det finns märken som det Lascal styrelse som kan passa de flesta barnvagnar. När du har buggy board, kommer din nästa fråga vara hur du lägger till din barnvagn. Svårigheten med att lägga till en kiddy bräda beror på varumärket.

Fästa "Kiddy Board"

Denna styrelse är tydlig på grund av dess center kontakter. Det är också ett av de enklaste att bifoga. Här är de steg för dig att följa.

Att ha två härliga barn är fascinerande. Varje arm-liknande struktur har ett rör som gör det enkelt att fästa vid ringliknande struktur.
Att ha två härliga barn är fascinerande. Varje arm-liknande struktur har ett rör som gör det enkelt att fästa vid ringliknande struktur.

  1. Tre separata delar komponera en kiddy styrelse. Styrelsen och två anslutningar - en kontakt är installerad på barnvagnen och den andra fungerar som kontakt för den kiddy styrelsen.
  2. Sätt i "mitten" kontakt till styrelsen. Du kan justera längden och höjden med ratten i mitten av brädet.
  3. Montera kontakten på barnvagnen. Denna enhet är en liten box-liknande figur som du kan sätta runt en bar, som förbinder de två bakre kugghjul av barnvagnen. Se till att den mottagande punkt på enheten är redo att låsa in "mitten"-kontakten.

Fästa Basic Buggy Board

Den vanliga buggy har två arm-liknande strukturer som förbinder buggy styrelsen att vagnen kontakter.

  1. Montera ringliknande kontaktdonet enligt buggy moderkortet i vagnen. Varje sida av vagnen bör ha en av dessa.
  2. Montera arm-liknande strukturer för buggy styrelse enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Armarna kan justeras så att den kan nå ringarna oavsett hur bred avståndet mellan de ringliknande föremål är.
  3. Varje arm-liknande struktur har ett rör som gör det enkelt att fästa vid ringliknande struktur. Tryck bara det lilla röret ner till ringen-liknande objektets lås och göra vissa justeringar. När kommer din buggy board vara klar för användning.

Det är lämpligt att hänvisa till din buggy styrelsens handbok för vidare instruktioner. Du kan också titta på video instruktioner som Lascal s buggy board video information som finns på webben. Med dessa enkla steg kan du börja promenera i stil med din Tiny Tots på nolltid.