E2y

Hur man klär en brudföljet billigt

Bröllop budgetar kan få ut av kontroll

Bröllop budgetar kan få ut av kontroll, särskilt när det gäller att få din brudföljet klädd och presentabel. Men, om ditt bröllop är på en budget och vill slarva, det finns saker du kan göra för att ändå få din brudföljet ser sitt bästa utan att bryta banken. Här är några idéer som du kan använda för att klä en brudföljet billigt.

  • Skär ner på entourage. En av de saker du kan göra för att enkelt skära ner på dina kläder budget är att ha färre människor delta till dig som brudtärnor. Färre människor betyder mindre klänningar och kostymer. Om möjligt, har endast en brudtärna för ditt bröllop. Alla dina kvinnliga släktingar behöver inte marschera ner i gången med dig.
  • Handla under försäljning och på outlet-butiker. Om du vet att du har ett bröllop kommer upp, dra nytta av försäljningen när de kommer. Undvika att betala detaljhandeln för klänningar brudföljet när du kan köpa tidigt och få den på rea. Kolla på nätet för någon försäljning.
  • Be dem att bära föremål som de redan har. Om du inte vill spendera på brudklänningar, be dina brudtärnor att bära kläder som de redan äger. Till exempel kan du göra en svart och vit bröllop tema, och be dina tärnor att bära någon svart klänning. Eftersom de flesta kvinnor redan har denna bit i sin garderob, det är en enkel match! Undvik att gå med ovanliga färger som regnbågens färger eller andra nyanser att kvinnor normalt inte skulle bära. Du kan förena outfits genom att ha tärnorna håller samma stil bukett eller ha en wrap gjord för var och en i en vald färg.
  • Komma bort från tanken att alla har att matcha. Så vad händer om färgen på klänningar är något utanför? Inte alla har att bära exakt samma färg eller stil.
  • Inte handla på en brud salong. Många klänningar är dyr på dessa salonger. Prova varuhuset högtidsdräkt avsnitt. Tänk utanför boxen och överväga att använda cocktail klänningar i stället för brudtärna klänningar. Din brudtärnor kan även använda klänningen långt efter att de har marscherat ner i gången med dig.
  • Har en god sömmerska kopiera klänningen. Istället för att köpa klänningar redo att bära, hitta en bra sömmerska som kan göra arbetet åt dig. Om det är en släkting eller kär vän som ska göra sömnad för dig, kan detta vara hennes bröllopsgåva till dig! Stanna med enkla och okomplicerade stilar för att skära ner på användningen av för mycket tyg. Undvik att ha för många kräsna detaljer såsom omfattande pärlarbete och paljetter eftersom dessa kommer bara lägga till din slutliga kostnaden. Låt detaljerna till din klänning eftersom du är den som är tänkt att vara i centrum för uppmärksamheten.


Genom att vara en savy brud

Hur man klär en brudföljet billigt. Skär ner på entourage.
Hur man klär en brudföljet billigt. Skär ner på entourage.

Genom att vara en savy brud, kan du klä din brudföljet inom en budget. Varken brudtärna eller du har att spendera massor av pengar för en outfit du bär bara en gång. Håll dessa tips i åtanke när du försöker att besluta om hur man utformar och klä din omgivning utan att gå överbord på din budget.