E2y

Hur man kan stoppa din pojkvän från flirta

Flirta kan vara en del av din pojkvän meddelande mönster

Flirta kan vara en del av din pojkvän meddelande mönster. Om det är det kan vara lite du kan göra för att förändra honom. Men om du vill försöka stoppa din pojkvän från flirta, eller hålla honom från överdrivet beteende, överväga att följa dessa steg.

  1. Var uppmärksam på när han flirtar. Har din kille bara flirta med andra tjejer när du kämpar? Gör han det för att göra dig upprörd? Eller är flirta hur han kommunicerar? Du måste vara uppmärksam på när och var han flirtar med. Om flirta är hur han relaterar, bör du fundera på varför du försöker ändra något grundläggande för hans personlighet.
  2. Säg att det skadar dig. Om din pojkvän flirtar göra dig svartsjuk eller att få din uppmärksamhet efter ett slagsmål, du måste vara ärlig mot honom. Säg till honom att hans flirta skadar dig. Sedan påminna honom om att försöka göra dig svartsjuk inte hjälper din relation. Spela spel är sällan bra för par.
  3. Håll din svartsjuka i schack. Om den gröna monstret blir utom kontroll, måste du hålla tillbaka det i. Ofta svartsjuka är mer om dig än killen. Tänk på att om flirtiga leenden och små handen är hur han kommunicerar då han inte flirta eftersom han vill den andra tjejen mer än han vill ha dig, han är bara att vara sig själv. Om du föll för honom på grund av vem han är, inte försöka förändra honom eftersom du inte kan styra din osäkerhet nog att ge upp svartsjuka.
  4. Spela hans flirta. Om din pojkvän flirta mönstret har ändrats eller om du är orolig att han drar iväg, prova något radikalt. När killen inte inser att han är flirtade, överväga ett sätt att låta honom veta. Nästa gång du är ute tillsammans och han börjar flirta med någon annan, få din kameratelefon ut och ta en bild eller spela in en video av hans flirtande. Den visuella kan hjälpa honom att inse att han är oförskämd när han flirtar med någon annan samtidigt ut med dig.
  5. Få hans uppmärksamhet. Ibland killar är omedvetna. Det är inte avsiktligt eller om dig, de bara inte kan vara uppmärksamma. Så få hans uppmärksamhet genom att sitta ner honom och ha en konversation. Du kan också prova lite av flirta på egen hand. Nästa gång du är ute och din pojkvän blir distraherad flörta med en annan tjej, vänd din uppmärksamhet och leende i en annan riktning. Var medveten om att denna typ av spelande kommer att få hans uppmärksamhet, men det kan också starta honom gå ut genom dörren och bort från dig. Ta denna risk endast om det inte finns något annat alternativ.
  6. Lär dig att acceptera. Detta sista steg kan vara din bästa speciellt om ingen av andras arbete och du vill att relationen ska hålla. Flirta kan bara vara hans idé om att kommunicera och som en del av hans personlighet, att acceptera honom är en del av att älska honom. Om du kan acceptera, kan du bara sluta vara svartsjuk och börja uppskatta honom.

Genom att följa dessa steg

Hur man kan stoppa din pojkvän från flirta. Var uppmärksam på när han flirtar.
Hur man kan stoppa din pojkvän från flirta. Var uppmärksam på när han flirtar.

Genom att följa dessa steg, kanske du kan stoppa din pojkvän från flirta. Eller du kan hamna förlora killen grund av din svartsjuka tendenser. Gå försiktigt fram och du kanske får behålla killen och lugna hans flirtande beteende.