E2y

Hur man kan minska hundmjäll

Det finns djurälskare där ute som bara inte kan äga en på grund av vissa hälsofrågor. Våra husdjur som har päls eller långt hår kan förvärra vissa enkla astma. Hundmjäll är ett vanligt problem för hundägare orsaka det orsakar problem med lungorna för de som andas in det. Här är några enkla men kloka åtgärder för att minska hundmjäll för ditt husdjur.

  1. Ge din hund en vanlig bad. Inget slår renlighet i allt för att säkra en sund livsstil. Detta gäller även för våra husdjur. För att minska hundmjäll som medför att vissa hälsofrågor för oss människor, är den bästa lösningen för att bli renlighet. Håll din hund väl badade. Var noga med att de inte bara väl badas någon gång. Det bör vara hela tiden. Ge din hund en vanlig bad kommer att tvätta bort nedfallna hår och mjäll, och kommer att hålla sin hud frisk. Det kommer också att vara till hjälp om du vill använda hunden schampo lämpligt för dina husdjur.
  2. Ge din hund en regelbunden tandborstning aktiviteten. Bad är en sak som kan minska hundmjäll. Ett annat är genom att ge din hund en regelbunden tandborstning aktiviteten. Håll sitt hår väl borstad. Kom ihåg att göra det borstning utanför huset. Anledningen är just att förhindra att dessa hårstrån faller inne i ditt hus, samt andra små partiklar som är luftburna. Tandborstning kommer att kasta bort de hår och smuts i pälsen på hunden som också orsakar ilska.
  3. Ge en bra kost för din hund. Om du kan märka, är den ena orsakar hundmjäll falla din hunds frekventa skakningar och repor. Förhindra eller minska den skrapa av din hund kommer att förhindra nedgången av ilska. Hund repor kan tillskrivas kosten du ditt husdjur. Styr sin kost så att minska repor. Lägga olja till sin måltid hjälper. Men det vore bäst om du kommer att samråda med din veterinär för att hjälpa dig att staka ut rätt kost för din hund.
  4. Satsa på ett vanligt besök på veterinärer. Ge din hund en vanlig tur till veterinären för att försäkra att ditt husdjur är frisk. Veterinären kan också försäkra och kontrollera om huden och beläggning av hunden är i bra form eller inte.
  5. Regelbundet rengöra ditt hus också, och om nödvändigt, göra en extra rengöring. Det är redan en självklarhet att du regelbundet rengör ditt hus. Men du kan behöva göra lite extra städning speciellt dammsugning dina golv. Hundmjäll faller från din hund. När den har fallit, kommer ilska gå luftburna. Ge ditt hus en extra städning kommer att försäkra att allt har fallit från din hund kommer att dammsugas och rengöras.
  6. Använd luftrenare. Hundmjäll är luftburen. Detta innebär att det blir skadligt först när det har inandats. För att minska risken för inandning av hundmjäll av några medlemmar av hushållen, kommer det vara bäst att använda luftrenare. Detta kommer att filtrera luften inte bara av hundmjäll, men av andra små partiklar såväl som finns i luften. Ingen anledning till oro för de extra kostnader som kan drabba dig på grund av denna möjlighet eftersom det finns luftrenare som kör ekonomiskt hela tiden på dagen.

Hur man kan minska hundmjäll. Ge din hund en vanlig bad.
Hur man kan minska hundmjäll. Ge din hund en vanlig bad.

Enkel hundmjäll bör inte hindra dig från att äga eller njuter ditt husdjur. Det finns lösningar som när de inte helt utrota hundmjäll, minskar det betydligt.