E2y

Hur man kan främja vänskapen mellan dina döttrar

Att ha mer än ett barn innebär syskonrivalitet är bunden till att utveckla

Att ha mer än ett barn innebär syskonrivalitet är skyldig att utvecklas. Även om detta är en normal del av barndomen, är det bäst att främja vänskap mellan varje barn. Odla vänskap mellan systrarna är ett bra sätt att göra deras förhållande varar livet ut. Dessa är några tips som hjälper dig främja vänskap mellan dina döttrar.

Hur man kan främja vänskapen mellan dina döttrar. Låt dem har bindning stunder tillsammans.
Hur man kan främja vänskapen mellan dina döttrar. Låt dem har bindning stunder tillsammans.

  1. Låt dem har bindning stunder tillsammans. Limning stunder är de tillfällen då varje syster är gratis och bekväma med varandra. Det behöver inte betyda mest extravaganta eller spännande upplevelser. Äta på en picknick eller sjunga med radion tillsammans är tillräckligt bra. Det viktiga är att var och en är att ha kul med andra bolag.
  2. Uppmuntra tillgivenhet. Människor behöver kärlek för att ha friska känslor och organ. När en syster är att vara tillgiven mot varandra, visa din uppskattning. När den andra avvisar det, ha ett samtal för att ta reda på orsaken bakom hennes beteende. Var tillgiven mot dina döttrar så snart de är födda, och de kommer att följa ditt exempel.
  3. Lär dem att hjälpa varandra. Förklara att det är bra om familjemedlemmarna hjälpa varandra, och ge dem skäl till varför. Säg åt dem att vara uppmärksam på den andra och se om hon behöver hjälp med något. Uppmuntra hjälpsamhet och initiativ. Men tala om begränsningar och när för att hjälpa och inte.
  4. Låt dem dela saker. Först kommer dela saker gnista svartsjuka och habegär, men snart försvinner och blir ersatt av generositet. Motverka slåss om saker och berömma dem när de dela saker gärna. Sharing uppmuntrar intimitet mellan systrar, eftersom de inser att de har saker gemensamt. Detta sträcker sig till tankar och känslor också.
  5. Få dem att göra saker tillsammans. När systrarna göra saker tillsammans, de får lära känna varandra mer och bli bekväm med varandra. Det lär dem värdet av lagarbete och personligt ansvar.
  6. När de har slagsmål, få dem att diskutera det. Låt inte slagsmål gå olöst. Har systrarna diskutera problemet vid en tidpunkt som är bra med dem båda. Lär dem om fördelarna med kompromisser och förlåtelse. Alltid påminna dem om att systrarna ska älska varandra oavsett vad.
  7. Uppmuntra förtroende mellan dem Förtroende tjänas,. Därför varje syster måste veta hur man ska tjäna den andres förtroende och för att undvika att bryta mot dem. Om någonsin en syster har tappat förtroendet för den andra, låt dem prata om det och hitta sätt hur de kan lita på varandra helt igen.
  8. Utveckla konstant kommunikation. Kommunikation är mycket viktigt i alla relationer. Låt dem tala med varandra fritt. Om du märker att de inte pratar med varandra så bra, prata med varje enskild dotter att ta reda på varför. Efteråt, prata med era döttrar och ge dem dina tankar. När du har talat dig, lämna dem att diskutera på egen hand.
  9. Älska dem lika. Ojämlik kärlek genererar fientlighet. Verkligen älskar dem lika och det märks i dina handlingar och ord. På så sätt kommer de inte att slåss om din kärlek.

Vänskap mellan döttrar är dyrbar och måste tas om hand

Vänskap mellan döttrar är dyrbar och måste tas om hand. Konflikter är oundvikliga och behöver inte vara helt elimineras, eftersom dessa kan fungera som katalysatorer för tillväxt. Påminn dem om att systrarna är vänner för livet, och även ibland kan bli svårt för dem, kan de alltid vända sig mot deras vänskap.