E2y

Hur man kan fördjupa din relation med din unge son

Att ha ett barn på egen hand är en av de mest värdefulla saker du kan ha i ditt liv. Som förälder kommer att fördjupa din relation med din son bidra till honom växer som en fin ung man. Men frågan är hur ska du göra det?

Din son behöver massor av uppmärksamhet och en hel del av din tid

Din son behöver massor av uppmärksamhet och en hel del av din tid, framför allt annat. Ungdomarna tenderar att leta efter detta från sina föräldrar. De minnen av dig och din son tillsammans kommer att vara en viktig faktor som han kommer ihåg allt under hela sitt liv. Behandla honom som någon som du aldrig vill förlora, så han ska behandla dig likadant när han växer upp. En sak om en bra förbindelse om en förälder och ett barn är att du inte behöver komma ikapp med allt senare. Allt du behöver veta är hur man ska interagera med honom som han är i det här skedet.

  1. Vet din son väl. Det är ett bra sätt att få kontakt med honom. Vet hans favorit aktiviteter, hans favorit tecknade eller hans favoritmat. Tillbringa en hel dag med honom minst en gång i veckan för att obligation med din son. En unge växer snabbt inom loppet av dagar. Du kanske lär dig några unika saker om honom att du aldrig har lärt sig tidigare.
  2. Snail mail! Skriv ett brev eller en not till ditt barn om de saker som du lärt dig på din tid tillsammans med honom. Ännu bättre, sammanställa dem till ett häfte och spara dem till senare. Din son kommer att vara glad att du uppskattade de saker som du lärt dig från att spendera tid med honom.
  3. Göra aktiviteter tillsammans med din son. Eftersom du samlat tillräckligt med information, leta efter något att göra tillsammans med honom. Barn älskar att leka och utforska. När du gör en aktivitet tillsammans, kommer ditt barn lägger mer förtroende för dig och han kan berätta mer överraskande saker om vad som nu händer med hans huvud.
  4. Glöm inte de nattliga ritualer. Det är viktigt att dela något med din son även efter dagen avslutas. En enkel bad tid med honom. Grooming och hjälpa honom bära hans läggdags kläder också fungerar. Berätta för honom godnattsagor. Alla dessa saker kommer att fördjupa dina redan djupt samband med ditt barn (om du har följt stegen ovan). Glöm inte att tala om vad han gjorde den dagen, och vad han ofta drömmer om när han sover.
  5. Överraska din son. Hämta honom från skolan och sedan behandla honom till en film. För honom till en pizzeria vid slumpmässiga tidpunkter i veckan. Var kreativ och tänka ut sätt att överraska din unge. Han är ung, och skulle älska överraskningar från dig. Inte förstöra honom inte för mycket dock, eller det kommer att leda till en dålig situation.
  6. Vet hur man disciplin. Disciplin ditt barn väl. Skrik inte eller slå honom till en blodig massa. Barnomsorg tittar. Om han gör ett misstag, prata med honom på ett lugnt sätt och fråga varför han gjorde dessa saker. Det är bättre att vinna respekt genom kärlek än att få respekt av rädsla.

Det är alltid en bra sak att hänga med din unge sons status

Hur man kan fördjupa din relation med din unge son. Skriv ett brev eller en not till ditt barn om de saker som du lärt dig på din tid tillsammans med honom.
Hur man kan fördjupa din relation med din unge son. Skriv ett brev eller en not till ditt barn om de saker som du lärt dig på din tid tillsammans med honom.

Det är alltid en bra sak att hänga med din lille son status. Bra kids härrör av från bra föräldrar. Självklart vill du alltid det bästa för ditt barn, gör inte ni?