E2y

Hur man introducerar en bebis till en pool

Varje förälder vill sitt barn att lära sig simma i tidig ålder

Varje förälder vill sitt barn att lära sig simma i tidig ålder. För att göra detta måste han göra sitt barn bekvämt med vatten. Det bästa sättet att låta ett barn uppleva känslan av vatten är att ta honom till familjeutflykter som involverar simning. Du kan bära honom med dig när du går för ett dopp. Om du gör detta, kommer ditt barn att bli mer bekväm med känslan av vatten. Det finns enkla steg för att introducera ditt barn till en pool med framgång. Du måste bara att öva tålamod utsätta honom till vattnet.

Hur man introducerar en bebis till en pool. Se till att skydda honom från solen.
Hur man introducerar en bebis till en pool. Se till att skydda honom från solen.

Dessa steg om hur att introducera ditt barn till en pool.

  • Se till att skydda honom från solen. Solskyddsmedel skyddar ditt barns hud från de skadliga effekterna av solen. Du kan använda solkräm på ditt barn om han är över sex månader gamla. Välj en solkräm med allergitestad formulering för ditt barn.
  • Applicera solskydd på din bebis. Applicera en allergivänliga solskyddsmedel till ditt barns hud. Prioritera de delar som kommer att utsättas för direkt solljus som ben, armar, axlar och ansikte. Var försiktig med att tillämpa solskyddsmedel på ditt barns ansikte. Den solskyddsmedel, om den inte tillämpas korrekt, kan sticka ögonen.
  • Klä upp honom för hans stora debut. Välj en långärmad skjorta som ditt barn kan bära. Se till att materialet i kläderna inte kommer att irritera ditt barns hud. Hitta en hatt som ditt barn kan använda. Se till att hatten täcker ögonen.
  • Ta ditt barn till poolen. Efter förbereda ditt barn för poolen, hålla honom i famnen och försöka få hans uppmärksamhet. Försök att behålla hans uppmärksamhet när du går in i poolen. Ge ditt barn tid att anpassa sig till vattnets temperatur. Smile uppmuntrande varje gång han tittar på dig.
  • Ställ en lekfull exempel. Visa ditt barn hur man njuta av vattnet. Håll händerna och köra dem genom vattenytan. Visa honom hur man gör vattenstänk. Se till att le uppmuntrande när du gör detta. Studsa honom på vattenytan. Alltid göra det till en vana att skratta lekfullt att visa honom att vatten är kul.
  • Lek med ditt barn. Gör det roligt för ditt barn genom att spela med honom i poolen. Gör det till en vana att skratta lekfullt när du spelar med ditt barn. Prova att ta honom på poolsteg. Låt honom spela på trappan. Vägleda honom när han övar krypa på stegen. Hitta en solid grund där du kan låta ditt barn sitta i vattnet. Du kan ta med leksaker som flyter på vattenytan för honom att spela med.
  • Ordna en turné. Hitta en uppblåsbar bebis float som kan stödja ditt barns vikt. Vägleda barnet flyta runt poolen genom att simma långsamt. Uppmuntra honom att hålla vattnet som du både float.

Dessa är de steg för dig att ta att införa ditt barn till en pool.