E2y

Hur man installerar ett Skötplatser

Att ha ett barn är en spännande och kärleksfull stund när man bygger en familj

Att ha ett barn är en spännande och kärleksfull stund när man bygger en familj. Den levereras med ett par stressiga stunder, men, såsom vid byte av barnets blöjor. Ibland är det helt enkelt för svårt att balansera en skruva bebis ovanpå en krubba eller en säng. Ibland, kommer att få en Skötplatser göra det mer bekvämt. Ändra enheter kan vara säkrare för dina barn, samtidigt som du med en mycket bekväm plats för dig att ändra ditt barn. Vissa enheter kan vikas, så det inte tar upp för mycket plats i din plantskola eller hemmet. Om du vill installera en Skötplatser själv, så här är några enkla steg att följa.

Hur man installerar ett Skötplatser. Köp de objekt du behöver.
Hur man installerar ett Skötplatser. Köp de objekt du behöver.

  • Köp de objekt du behöver. Du kommer naturligtvis att behöva en Skötplatser. Hitta den väggmonterade sort så det kan spara upp utrymme också. Bortsett från detta, skaffa dig en stud finder, en borr eller skruvdragare och några skruvar. Skruvarna troligen kommer att ingå i enheten, så du behöver inte oroa dig för hur många och vilka typer du bör köpa.
  • Mät och markera. Ta Skötplatser ur förpackningen, och hitta en plats på väggen där du vill installera det. Håll upp det mot väggen på en höjd som är den mest bekvämt för dig. Överväg att sätta den midja-nivå, så att du har tillräckligt med utrymme för när du ändrar ditt barns blöjor. Markera på väggen genom vilken du kommer att placera skruvarna. Använd en penna så det kan lätt raderas från din vägg om du gör ett misstag.
  • Ta ut regeldetektor. Använd detta för att lokalisera reglar i väggen där du kommer att hålla skruvarna. När du har hittat dem, gör ett annat märke på väggen. Använd en annan färgad markering så att du inte kommer att förväxla det med de tidigare varumärkena. Dessa två uppsättningar av varumärken ska vara i nivå med varandra, annars kommer ditt Skötplatser vara wonky.
  • Borra i väggarna. Använd en borr eller en elektrisk skruvmejsel för att borra hål i väggen. Börja långsamt så att du kan komma med jämnt fördelade hål. Borra de exakta markeringar där dubbarna.
  • Installera enheten. Ta Skötplatser och sätta upp det mot väggen igen, denna gång rada upp skruvhålen med de du gjort för dubbar. Dra åt skruvarna ordentligt och se till att varje skruv är installerad. Kontrollera att Skötplatser är ordentligt på plats innan du ens försöker använda den.


När du har installerat din Skötplatser

När du har installerat din Skötplatser, glöm inte att behålla det ordentligt. Ständigt rengöra enheten när du kan. Använd giftfria desinfektionsmedel och luft ut då och då, för att förhindra eventuella bakterier och bakterier. Kom ihåg att du sätter ditt barn här, så se till att det är rent för ditt barn. Lämna inte ditt barn utan uppsikt på Skötplatser, eftersom det inte är säkert för honom eller henne, och de kan välta. Ständigt kolla efter lösa skruvar, också. Dra och testa stabilitet Skötplatser varje gång på ett tag för att förhindra någon ogynnsam olyckor.