E2y

Hur man hyra en hundvakt

Du älskar din hund men du ska på en resa där denna lurviga lilla vän till dig inte kan komma. Så lämnar du honom med din granne eller vän så att han omhändertagna medan du är borta. Men den här gången, har din granne eller vän minskat lämnar dig med ingen annan att vända sig till. Fel. Det finns en lösning. Du kan hyra en professionell husdjur barnvakt. En hundvakt är någon som du kan hyra för att ta hand om din hund medan du är borta. Normalt kommer hundvakt du hyra kräver tillgång till ditt hus för att kunna ta hand om din hund. Dock kan vissa sitters erbjuda med hunden leva med dem medan du är borta. I alla fall, anställa en hundvakt, speciellt om det är en främling, kan hotfull eftersom du kommer att oroa dig för din hunds vård och möjliga saker som kan stjälas medan du är borta. För att lindra dina bekymmer, här är några tips för att hyra det perfekta husdjuret barnvakt.

  • Söker en professionell. Att hitta en professionell husdjur barnvakt är inte alltför svårt nuförtiden eftersom många människor arbetar nu heltid eftersom dessa spelningar verkar ägna riktigt bra. Det är verkligen ett bevis på hur människor älskar sina husdjur. I varje fall är det enklaste sättet att hitta professionella husdjur sitters genom att besöka petsit.org och petsitters.org . Dessa är nationella myndigheter som ackrediterar och intygar professionell sällskapsdjur sitters. På deras hemsida, bör du hitta en lista av sällskapsdjur sitters du kan ringa. Självklart kommer du vill begränsa din sökning till proffs nära ditt område. Bortsett från dessa online-resurser, kan du kontrollera ditt område för annonser inlagda i tidningar och lokala allaktivitetshus om sällskapsdjur sitter tjänster. I själva verket kan någon i din närhet att vara en professionell barnvakt på dagen och en vanlig granne genom natten.
  • Ring hundvakt. När du har en lista med potentiella kandidater, ringa var och en upp och diskutera din situation. Relä namn och typ av husdjur du har, hur länge din resa, och de saker du behöver en barnvakt göra medan du är borta. Fråga om de kan rymma ditt husdjur i deras schema för de speciella datum. Fråga om deras kostnader och avgifter. Begäran om en lista på referenser och befintliga kunder så att du kan kolla om han är verkligen en bra hundvakt. Se till att fråga om bindning eller försäkring. En professionell hundvakt kommer alltid slavarbete och försäkrade så att deras kunder är säker på att någon stöld, olycka, eller ont uppsåt kommer att täckas.
  • Underteckna kontraktet. Välj barnvakten som passar dina behov mest både i pris och kvalitet vården. En professionell kommer att ge ett serviceavtal för dig att skriva. Registrera den för att aktivera tjänsten.

Hur man hyra en hundvakt. Söker en professionell.
Hur man hyra en hundvakt. Söker en professionell.

Låt barnvakten besöka huset några dagar före din lämnar så att ditt husdjur kommer att bli bekant med honom och så att du kan lära honom de särskilda instruktioner om det behövs. Se till barnvakt har ditt nummer så att han kan ringa dig om något akut händer.