E2y

Hur man har roligt på en dubbel datum

Även romantiska åtaganden tenderar att frodas på intimitet och integritet

Även romantiska åtaganden tenderar att frodas på intimitet och integritet, par som har varit tillsammans en tid upptäcka att vara runt andra människor också kan bidra till att stärka en relation. Genom att vara mer sällskaplig, de i exklusiva relationer får bygga på deras vänskap som ett par för att uppfylla och mingel med gamla vänner och nya bekantskaper. Att ha ett socialt liv är inte bara begränsat till de som är ensamstående. Ett sätt att göra det är att gå på en dubbel date med betydande andra. Bortsett från att umgås kan lära av ett annat par är både inspirerande och bra för din relation.

Hur man har roligt på en dubbel datum. Gör det datum lämpligt.
Hur man har roligt på en dubbel datum. Gör det datum lämpligt.

  • Gör det datum lämpligt. Ställ en dubbel datum med ett annat par med hänsyn till tid och plats. Samtidigt gå att se en konsert eller en sen natt flick kanske låter som en ganska spännande och rolig utflykt, är det egentligen inte det mest gynnsamt av platser för en dubbel datum. Du kanske vill tänka på att ha en trevlig sitta ned middag där du inte kommer att övermannas av hög musik eller behöva prata så mjukt som om du var på bio. Att kunna ha en interaktiv grupp konversation utan att kompromissa med din roliga är vad en dubbel datum bör handla om.
  • Var kreativ. Medan den typiska gruppen dagen består av ett träffas över en middag och dessert, är du fri att prova andra saker om du ville. Om du gillar att ta turer, varför inte gå på en väg resa och träffa den närmaste stranden? Du kan också föreslå att göra andra roliga saker som att spela sport eller ta några salsa lektioner. Göra roliga aktiviteter kan hjälpa varva alla särskilt om du väljer att träffas efter jobbet. Varför inte prova något nytt för att få bollen i rullning?
  • Koka upp något speciellt. Istället för att äta ute, varför inte värd din dubbla datum? Bjud in andra paret till en middag som de aldrig kommer att glömma med matlagning upp något gott och speciellt. Överraska dem genom att vrida ditt eget kök i din lilla egen restaurang. Plocka ut på menyn i förväg och få alla att föreslå ett tema som du kan arbeta med. I slutet av kvällen, glöm inte att öppna ett glas vin och några härliga dessert att gå med det. Ändå, vad du vill ska hända är att alla ska varva ner och slappna av.
  • Planera i förväg. Om ni alla hade roligt under din dag, överväga att arbeta ut en annan träffas snart. Det behöver inte vara middag, gripa tag i vissa lunch eller ett par drinkar efter en lång dag på kontoret kan vara andra alternativ. Om de får chansen, kan du planera även ut en weekendresa med andra paret. Kom ihåg att boka i förväg, men! Göra sista minuten samtal och planer kan fungera till din nackdel som de flesta människor kan begås till andra prioriteringar. Det är bäst att sitta ner som en grupp och planera allt så alla problem kan kastas över bordet.


Samtidigt arbetar för att hålla elden av din romantik brännande, investera en ansenlig mängd tid på att interagera och umgås med vänner eller andra par kan spela en viktig roll i tillväxten av din relation.