E2y

Hur man har kul utforska med småbarn

Ofta

Ofta småbarn (särskilt de små killarna som kan gå) göra sina egna roliga, utforska sin värld med stora, ljusa ögon och en liten gurgla. Även om detta kan ibland leda dem till en liten repa här och där-och oupphörliga gråt som följer säkert efter, ge dem lite tid och än en gång de går runt, med permanent uttryck av vördnad på deras ansikten. De flesta föräldrar håller med om att det faktum att det roliga dessa små småbarn har ofta kan vara smittsam, så det kan vara ganska trevligt att bara följa dem runt och se till att de inte får ont, att gå in på deras till synes oändligt utbud av roligt. Samtidigt finns det dock föräldrar som följer sina småbarn runt för att vara lite tråkiga och enformiga, men känner att det är nödvändigt för att hålla dem säkra och även om de har rätt om att hålla barnen säkra, kanske de bara aren 't att föra sina små småbarn till de rätta ställena.

Om du har småbarn i ditt eget

Om du har småbarn i ditt eget, då deras roliga (liksom din) beror helt på var exakt du gå på upptäcktsfärd. Du måste anstränga sig för att ta med småbarn till platser där du vet att de kommer att ha mycket roligt, och när du går runt med dem, kommer den muntert utseendet på deras ansikten så småningom tvinga dig att ha en bra tid själv. Den här artikeln ger några ställen du och dina småbarn kunde gå till för att utforska och ha en bra tid.

  • Ta med dem till stranden. Även du måste vara extra försiktig med dina småbarn under din resa till den fredliga vågor och vita sandstränder, har denna plats en nära obegränsad mängd prospektering för dina små småbarn-i själva verket är detta en av de platser där du skulle ha en bra tid bara titta på dina småbarn leka i sanden eller ens skjutas på sina bottnar med mjuka vågor. Håll ett öga på dem dock, och se till att de bär flytvästar samt ha lite solkräm på (skopor för sandslott är ett måste).
  • Ta med dem till en botanisk trädgård. Detta kan låta som en udda val, men när man tänker på det, att ha dina barn utforska botaniska trädgårdarna gör ett mycket vettigt. De flesta av dessa trädgårdar hålla massor av färgglada blommor-helt enkelt fantastiskt i ögonen på småbarn, och de kan spendera timmar bara titta runt. För att inte nämna, en botanisk trädgård kan vara en terapeutisk upplevelse för dig också, så luta dig tillbaka och utforska "djungel" med dina småbarn.
  • Utforska djurparken. Här är ett definitivt no-brainer. Om sanden och blommorna kan hålla ditt barn underhållen i timmar i sträck, då djuren i en djurpark är som paradiset på jorden. Du kommer att se det på deras ansikten så fort du kommer in i djurparken, deras ögon kommer att bli nästan dubbelt så stor. Tigrar, lejon, flodhästar och giraffer, kommer alla dessa djur drar storögda förundran från dina småbarn, och det är den perfekta platsen för att verkligen gå på upptäcktsfärd.


Hur man har kul utforska med småbarn. Ta med dem till stranden.
Hur man har kul utforska med småbarn. Ta med dem till stranden.

Så nästa gång du känner dig lite trötta om gå runt med dina småbarn, helt enkelt köra dem till någon av platserna ovan, och du ska känna dig som regn på nolltid.