E2y

Hur man har kul med din Berner sennenhund

Schweiz är stolt över sin Berner sennenhund

Schweiz är stolt över sin Berner sennenhund. Populärt kallas en Berner, beskrev det ömt som "en mild jätte". Varför? En fullvuxen, trefärgad Berner är stark och tillräckligt stor för att flytta en vagn. Från att ha varit ett allrengöringsmedel klocka och gårdshund, är det nu anses som en av de mycket omtyckta husdjur över hela världen. Även avgudad av många bor en Berner en mycket kort livslängd. I själva verket finns det en schweizisk talesätt som hävdar - en Berner har tre år för att njuta av att vara ung, tre år att vara bra, och tre år för att vara gammal. Så om du vill tillbringa en givande tid med din Berner, bör du kunna saker av sätt på hur du kan ha roligt. Här är några förslag:

  • Träna din Berner. Bortsett från att vara evigt mild och funktionell, är din Berner utan tvekan mycket lätt att träna. Du kan låta det lära sig ett antal knep. Det är mycket intelligent. Du kan även överväga inskrivning först i en av dessa lydnad klasser i ditt samhälle. Du säkert kommer att upptäcka en hel del aktiviteter att göra tillsammans. Om du har ett barn i åldern 9 och 18, kan du be honom att samarbeta med din Berner. De kan gå och prova lyckan i AKC Junior Showmanship Contest. Din Berner kan kvalificera där den redan har kastreras. Om du inte är verkligen i en konkurrens-läge, kan du göra din Berner mer socialt ansvarstagande. Du kan värva det vara en del av AKC: s Canine god medborgare (CGC) Program. Som en CGC hund, kan din Berner tillåtas besöka vårdhem och sjukhus. Den kan användas där som en terapi hund. Du kan också överväga att låta det delta i navigering och agility kurser för hundar.
  • Har din berner som din vandring kompis. Om du älskar långa promenader i parken, behöver du inte tvinga någon att vara med dig. Din Berner kan vara med dig - varje dag. Din Berner är "ursprungligen" åberopas som en herde. Som sådan har den fysiska uthållighet att göra promenader rundor med dig. Om du behöver motivera det, helt enkelt ta del av dessa tuggleksaker. De är säkerligen uppskattas av din Berner, speciellt de "Kongs" eftersom de är ganska robust.
  • Gör din berner din "avdragare". Du kan ta med honom om du planerar att köpa en massa mat. Om du får träna din Berner på rätt sätt kan han "dra" din livsmedelsbutik vagn. Du behöver inte trötta dig, men det gick runt och slutföra din inköpslista.
  • Använd din berner att förbättra din "styling färdigheter". Tänk på att din Berner kommer att kasta lite snabbare. Överväg att borsta sitt hår minst en gång i veckan. Det kan vara din bindning tid och du kan också hålla sitt hår fritt från pesky trassel. Du kan även schemalägga ett besök brudgummen det varannan månad.


Naturligtvis kan du också välja att föda din Berner

Hur man har kul med din berner sennenhund. Har din berner som din vandring kompis.
Hur man har kul med din berner sennenhund. Har din berner som din vandring kompis.

Naturligtvis kan du också välja att föda din Berner. Du säkert kommer att tjäna stora pengar om du får höja några härliga valpar. För närvarande är en Berner valp låst kosta minst 900€ - och det är en ras tänkt att ha en Berner som en familj husdjur. Föreställ dig hur mycket du kan vinna om du ska höja en Berner för kvalitet show.