E2y

Hur man har ett stort varuhus barns fotosession

Med din familjs bild tagen med dina barn är en del av varje familjs tradition. De flesta av dessa är gjort professionellt eller bara hemma. Å andra sidan kan en familj ha det gjort i ett varuhus fotostudio som erbjuder sessioner till ett bra pris och med olika teman att välja mellan. Men det finns många saker att tänka på innan du börjar tänka på att göra det.

Tro det eller ej

Tro det eller ej, kan saker och ting bli stressigt om du inte planerar för framtiden. I den här artikeln kommer du att få tips och tekniker på hur du kan förvandla din familj foto session till en rolig dag för dig och dina barn. Läs på.

Hur man har ett stort varuhus barns fotosession. Välj en studio.
Hur man har ett stort varuhus barns fotosession. Välj en studio.

  • Välj en studio. Du kan börja med att söka efter en fotostudio i ett varuhus nära ditt område. Naturligtvis kan det finnas ett antal tillgängliga ettor för ditt välja. Du måste nu välja en beroende på förpackningen eller den affär som kommer att ges till dig. Dessa anläggningar vill att ditt företag, och de kommer att tävla för det genom att erbjuda dig det bästa pris de kan. Men du måste också välja en som kommer att ge dig en bra session.

    Flera tema val, bakgrunder och antal bilder behöver komma i spel när man fastställer vilken studio att plocka. Vissa studios kan erbjuda dig ett riktigt lågt pris, men då kan bara ge dig ett par skott i en mycket liten mängd tid.

  • Planering. Innan du hoppar vidare och gå till varuhuset, måste du komma ihåg att de flesta, om inte alla dessa studios kräver ett möte eller en planerad session. Förutsatt att du är bara tillgänglig på helgerna på grund av ditt jobb, går det för de flesta familjer också så du kommer att konkurrera med dem som vill ha en session också.

    Välj önskad tid genom att boka minst en vecka i förväg. Om du försöker göra en avtalad tid nära helgen, kan studion av ditt val har inte det öppna facket för att ta emot dig längre.

  • Kläder. Det skulle också vara en klok idé om du tog några kostymer för dig och dina barn att göra detta till en ännu roligare upplevelse för dem. Du måste komma ihåg att studios oftast bära en begränsad mängd kostymer och bakgrunder att välja mellan. I det fall att du inte önskar någon av de val som har presenterats för dig, du åtminstone ha en back-up plan för att inte nöja sig med något som du verkligen inte vill ha i första hand.


Som ett tips

Som ett tips, för de flesta barn kan detta vara deras första gången i en professionell studio. Du bör tala om för dem att behandla det som ett spel eller ett äventyr att din familj har att vidta för att ta bort trycket. Vissa barn kan bli upprörd i en obekant eller obekväm kring så se till att du inte är stressad liksom. Detta foto session bör vara om dina barn och det måste vara roligt! Nu när du har de nödvändiga tips för att få ett bra foto session, är det dags att ha en för dina barn nu! Njut!