E2y

Hur man har en dag på zoo

Om du letar efter en fräsch och ovanlig idé för en dag med någon speciell, då kanske spendera en hel dag på djurparken kan vara föryngrande aktiviteten att tillföra något nytt i din relation. Det är faktiskt väldigt svårt att hitta någon som inte kommer att titta på vilda djur inklusive synes söta och gosiga djur som tigrar, apor och liknande. Här är några tips för att maximera din kvalitetstid med din älskade i en djurpark.

Hur man har en dag på zoo. Uppskatta varje djur.
Hur man har en dag på zoo. Uppskatta varje djur.

  1. Uppskatta varje djur. När du kommer in i djurparken, kommer olika bur djur hälsar dig direkt. Nu tog du din tjej till djurparken för att njuta, koppla av och tillbringa kvalitetstid. Dock bör ett besök i djurparken tillgodose din nyfikenhet. De flesta människor aldrig någonsin tänka på att hänga ut i en djurpark om det inte är att underhålla och utbilda barn. Du kommer bli förvånad över att veta att djuren i djurparken faktiskt kan roa vuxna också. Kom ihåg, att ha en romantisk dag i en djurpark är inte så vanligt i motsats till vad folk tror. I detta fall, göra det bästa av det genom att observera vilda djur i deras livsmiljö. Om din tjej har en favorit-djur som hon skulle vilja se, se till att djurparken du går till har att vissa arter och gör din väg sakta till där det hålls fången. I vilket fall som helst, kom ihåg att dra upp denna dag genom att uppmärksamma och njuta av naturen på sitt bästa.
  2. Ta den tid du behöver. En djurpark dagen behöver inte vara rusade. Eftersom det är ett datum och du vill tillbringa kvalitetstid med din älskade inklusive visar henne lite romantik, då du kanske vill överväga att gå långsamt runt djurparken. Diskutera livet med henne och om möjligt, gå tätt tillsammans med hennes hand i din. Stanna vid varje del av djurparken där ett specifikt djur kan ses och observera det livligt. Om hon gör, vara romantisk och linda armen runt hennes midja eller axel. Kyss henne om stämningen känns rätt.
  3. Var uppmärksam på vad hon har att säga. Datumet är inte allt om arenan. Merparten av tiden, kvinnor vill ha en man som hon verkligen kan prata med. En man som kommer att lyssna på hennes rant på om hennes känslor, frågor och problem. Medan du går tillsammans, se till att ägna stor uppmärksamhet åt vad hon har att säga. Undvik laskning och störa hennes tankegång. Om hon säger något, se till att hon vet att du lyssnar.
  4. Ta bilder. Glöm inte att ta med en kamera på dagen så att du kan turas tar bilder på varandra med djuren i bakgrunden. Du kan kanske be någon i djurparken för att ens ta bilder på er båda att fungera som en memorabilia från dagen.
  5. Ät middag i djurparken. De flesta djurparker kommer att ha ett café eller restaurang inne där besökarna kan koppla av och ta en dryck eller mat. Eftersom detta är en dag, kanske du vill ta en paus från alla promenader och ta lite mat och dryck. Om ni båda inte är hungrig, kanske dela en glasstrut kan gnista upp saker också.

Vid slutet av dagen, glöm inte att stanna till vid djurparken presentbutik och köpa henne något hon skulle älska som ett uppstoppat djur eller en mössa med en tiger på den. Hon kommer att vårda denna gåva särskilt om det datum var roligt för henne.