E2y

Hur man har en " bara för ingenting " party

Det finns verkligen tillfällen när du är precis som hemma gör ingenting men surfa på nätet och titta på tv. Detta är tider där allt du gör verkar som rutin. Det finns tillfällen där allting börjar tråka ut er. Ett sätt att fylla denna tid är genom att samla dina vänner, grannskap och släktingar och organisera en bara för ingenting party. Om du inte har provat detta ännu och planerar att hålla din första någonsin "bara för ingenting" parti, nedan är några sätt på hur man det.

  • Börja inreda din plats. Just för ingenting parter hålls vanligen värdens hus. Om du planerar att ha det hemma hos dig, börja med att dekorera ditt vardagsrum och kök, eller din bakgård, om du planerar att ha det där, med en massa ballonger, banderoller, band och alla andra parten saker du brukar ha i en födelsedagsfest. Men eftersom detta är "bara för ingenting," du behöver inte skriva något i de banners men "bara för ingenting," eller något liknande "bara för att jag älskar dig." Det så mycket samma när du organiserar en födelsedagsfest. Det är bara det, gör du inte det för en viss person.
  • Förbered en kaka. Ja, det är inte en födelsedagsfest, men kakan är ett måste. Så förbereder du bara för ingenting tårta. Förbered det på det sätt du förbereda en tårta. Om du var i bakning, skulle det vara bäst om du själv kommer att förbereda kakan, lägga till en personlig touch på det. Det är samma sak med dina banners och banderoller, bara plats "bara för ingenting" i kakan, eller något av liknande innebörd.
  • Gör en särskild behandling. Innan du gör en särskild behandling, måste du tänka på dina gäster. Om du skulle ordna det för barnen, skulle det vara en bra idé att anordna spel med priser. Eller, kan du be barnen att ha med sig sina kostymer. Om du skulle ha fest för dina vänner, beställa pizza eller andra take-outs skulle vara en bra behandling.
  • Titta på film tillsammans. Självklart, om du ordna det för dina vänner, skulle spela spel inte vara mycket av en god idé. Titta på filmer tillsammans och samtidigt ha kakan skulle vara ett bra sätt att markera ditt bara för ingenting party. Par detta med att ta bilder för att slutföra din fest. Om du gjorde det för vänner, att ha "bara för ingenting party" för middag skulle vara bättre. Detta gäller särskilt om dina vänner eller grannar är upptagen med arbete under dagtid.


Hur man har en " bara för ingenting " party. Börja inreda din plats.
Hur man har en " bara för ingenting " party. Börja inreda din plats.

Organisera en bara för ingenting party är ett bra sätt att inte bara att döda tid och tristess, men också för att hålla familj och dina vänner bundna. Organisera den regelbundet skulle också vara ett bra sätt att lindra stress från arbete eller skola. Du kan också se över de aktiviteter du brukar göra med vänner innan, vilket inte har gjorts för ett tag på grund av ditt fullspäckade scheman. För barn är detta ett bra sätt att ge dem något att göra under sommaren raster. Varför hålla dem från att vänta på Halloween för att få dessa kostymer ut, om du kan göra det under rasterna? Dina barn skulle säkert älska att delta "bara för ingenting" partier.