E2y

Hur man hanterar av gäster town bröllop

Visst, du kommer att vara hopplöst bråda dagar leder till bröllopet, vilket gör det ganska svårt att utsträcka nåd till alla dina out-of-town gäster. Men som ett uttryck för artighet och tacksamhet, måste du ta hand om dem mycket väl. De reser långt för att bevittna din bröllopsdag, så tycker du inte att det är endast nödvändigt att få dem att känna sig uppskattade? För att göra det lättare för dig, här är några tips på hur man kan rymma ut-av-town bröllopsgäster.

  • Planera deras logi. Traditionellt, är du ansvarig för dina långväga gästernas boende. Före deras ankomst, se till att boka dem på ett hotell nära bröllop plats. I allmänna fall, kommer du att erbjudas rabatter när du reservera ett antal rum på ett hotell. Och detta kommer att vara en stor hjälp för dina gäster som reser på en budget. Men om de föredrar, låta out-of-towners att göra sina egna boende arrangemang. Bara se till att ge dem en lista av boende alternativ tillsammans med motsvarande priser. Som en show av artighet, försök att åtminstone hjälpa dem att göra arrangemang.
  • Planera en färdväg för dem. Din out-of-town gäster kommer förmodligen att göra detta bröllop ett tillfälle för en kort semester, vilket är varför det kommer att hjälpa om du ger dem en lista över stadens attraktioner och en resplan. För en mer personlig känsla, att se till att även lista dina rekommenderade destinationer, aktiviteter och restauranger i stället för att göra en mycket generell lista. Också, glöm inte att inkludera resor riktningar inom och ut ur staden.
  • Ring gästerna. När de kommer fram till sina hotell, gör det till en vana att ringa din out-of-towners bara säga hej och tacka dem för deras insatser för att närvara vid bröllopet. Om du har extra tid över, kan du prova med att besöka dem och få en kort pratstund. Eller om du föredrar, tilldela personalen att sätta små påsar med presenter, vin, eller behandlar i hotellrummen. Dessa små överraskningar kommer att visa din uppskattning och kommer att göra dina gästers vistelse mer angenäm.
  • Schema samvaro. Försök att möta gästerna före eller efter bröllopet. Du kan bjuda in dem att get-together bruncher, repetition middag och efter bröllopfiranden. Alla dessa kommer att ge dig möjlighet att tillbringa mer tid med gästerna innan den stora dagen och efter att de reser hem igen. Bjuda dem kan vara en liten gest till dig, men det talar volymer för dem, speciellt om de känner att de verkligen omhändertagna.
  • Ha gäst värdar. Tilldela två till tre personer för att vara värd för din out-of-town gäster. De kommer uteslutande gå till någon oro för dina besökande gäster och utvidga hjälp när det behövs. Se till att ge gästernas mobilnummer till värdarna, och vice versa.


Tillmötesgående out-of-town gäster kan verka som en extra uppgift

Hur man hanterar av gäster town bröllop. Planera en färdväg för dem.
Hur man hanterar av gäster town bröllop. Planera en färdväg för dem.

Tillmötesgående out-of-town gäster kan verka som en extra uppgift. Det är om du tänker på det här sättet. Men sanningen är att alla förberedelser för din out-of-town gäster allt kommer att vara värt det, eftersom ingenting någonsin kommer att jämföra med den glädjen att se alla dina vänner och släktingar från olika delar av staten eller land bevittnar din mycket speciell dag .