E2y

Hur man handskas med en dålig kyssas

Första gången du låser läppar med någon och ta reda på att han eller hon är en dålig kyssas kan vara en ögonöppnare. Du kanske frestas att avsluta en spirande relation innan du blir alltför besviken. Ta hjärta. Det finns olika sätt att hantera en dålig kyssas.

  1. Bestäm vad som orsakar de kyssar vara dåligt. Det finns flera olika typer av dåligt när det gäller att kyssas. Fråga dig själv, är kyssen för blöt, för slarvig, för torrt, för fort, för mycket dålig andedräkt eller bara inte rätt? Förutsätt inte din partner är en dålig kyssas. De kanske bara har olika smak än dig.
  2. Ta reda på om du är problemet. Förutsätt inte bara för att du inte är nöjd med kyssar att din partner är att skylla. Om du är mer passiva än din partner föredrar, kan de vara alltför aggressiv bara för att ge dig en ledtråd. Ta reda på om din partner är så missnöjd med kyssar som du är. Kissing innebär ett aktivt deltagande av både människor. Om ni båda inte är lika intresserade, blir resultatet inte kul.
  3. Kommunicera vad du gillar. Din partner kan inte behaga dig, om han eller hon inte vet vad du gillar. Prata om det. Uppmana din partner på under de goda delarna. Kommunicera genom att tala och genom att röra. Kyss din partner hur du vill bli kysst och se om han eller hon fångar den.
  4. Sakta ner. Det är möjligt att glömma nöjet att kyssas eftersom det så ofta leder till mer. Dra tillbaka lite. Sakta ner och gå tillbaka till enkla slutna mun kyssar. Gradvis arbeta till din komfortzon och se om det sker en förändring.
  5. Fråga vad din partner gillar. Du kan bara inte vara kompatibla. Alla människor har sina egna kyssas stilar och saker de gillar mer än andra. Om du är ett fan av långsam och sensuell medan din partner gillar snabb och grov, du är inte på samma sida. Be din partner att tala om vad han eller hon tycker. Prova hur din partner föredrar. Slå sedan och försöka kyssa det sätt du vill.
  6. Experimentera tillsammans. Prova nya saker håller en make-out session intressant. Förutsätt inte att din partner är dålig på att kyssas. Det är lika möjligt att du är alltför aggressiv eller fastnat i en rutin du föredrar. Experiment och ni båda kan hitta något nytt att njuta.
  7. Ha tålamod. Ibland alla dina partner behöver är lite övning. Så länge du har upfront och ärlig om vad du vill, kan du fortsätta att öva tills du både få det rätt.

Vissa säger kysser är en konstform

Hur man handskas med en dålig kyssas. Bestäm vad som orsakar de kyssar vara dåligt.
Hur man handskas med en dålig kyssas. Bestäm vad som orsakar de kyssar vara dåligt.

Vissa säger kysser är en konstform. Koppla av med din partner och experiment medan kyssar. Med ditt öppna sinne och dessa tekniker, bör du kunna hantera en dålig kyssas.