E2y

Hur man håller ett barn sysselsatt på ett bröllop

Barn är lekfulla av naturen

Barn är lekfulla av naturen. De är alltid glada och aktiva. De älskar att ströva runt och inte kan bemästras på ett ställe och i en sittande ställning. De vill att deras frihet med allt, vilket ibland kan irritera föräldrarna speciellt när barnen går i en sammankomst eller en högtidlig vigsel.

Barn blir lätt uttråkad, särskilt under ceremonier, såsom bröllop. De kan bli rastlös och full av klagomål om så många saker. Så hur ska du hålla ditt barn sysselsatt på ett bröllop insamling så att ditt barn inte kommer att störa vigseln? Här är några tips.

  • Prata med ditt barn. Prata med ditt barn en vecka innan bröllopet. Berätta ditt barn om bröllopet och vad bröllop handlar om. Förklara för ditt barn varför händelsen är så viktigt och varför det är välbesökta av alla dina familjemedlemmar.
Berätta för ditt barn vad verksamheten är och hur lång tid tar det innan ceremonin kommer färdig. Detta sätt ditt barn kommer att veta vad som händer och kommer inte störa dig genom att ställa alltför många frågor. Berätta för ditt barn att du vill ha hans fulla samarbete och hans bästa beteende på evenemanget. Ha tålamod med ditt barn för att förklara alla detaljer.
  • Bifogar dina barn för en promenad innan ceremonin startar talet. Innan ceremonin börjar, följa med ditt barn på en promenad så att ditt barn kan utforska området. Ditt barn kommer att älska sin nya omgivning och alla de nya saker som omger här. Om bröllopet startar inom några minuter, berättar ditt barn att du måste sitta ner i din utsedda position.
  • Ta med ditt barns aktiviteter. Ta med ditt barns målarbok så att han kan färglägga eller rita sin favorit seriefigur medan vigseln pågår. Barnen kommer definitivt att bli uttråkad av de långa verksamhet under bröllopet. Genom att föra hans målarbok han kommer att vara upptagen ett tag och koncentrera sig på vad han gör.
  • Uppmuntra ditt barn att njuta av maten och sammankomsten. Även om bröllopet är en vuxen händelse, kan barnen njuta också. Presentera ditt barn till dina vänner och släktingar som bor långt bort och har inte sett ditt barn för en lång tid. Att prata med dina vänner och släktingar kommer att göra ditt barn glad och alert.
  • Ge ditt barn ett livsmedel som du tror att ditt barn kommer att gilla. Om det är något nytt, uppmuntra ditt barn att äta en liten portion av livsmedlet. Om efter att ha ätit ditt barn blir sömnig, låt ditt barn ta en kort tupplur på en viss plats. Folk kommer att förstå att barn lätt blir trött och utmattad.
  • Låt ditt barn njuta av musiken. Om ditt barn älskar att dansa, uppmuntra ditt barn att dansa, kan du följa med ditt barn till dansgolvet om ditt barn är lite blyg för att börja dansa.

Hur man håller ett barn sysselsatt på ett bröllop. Bifogar dina barn för en promenad innan ceremonin startar.
Hur man håller ett barn sysselsatt på ett bröllop. Bifogar dina barn för en promenad innan ceremonin startar.

Hålla ditt barn upptagen på ett bröllop kan vara svårt, men du måste göra det. Tvinga aldrig ditt barn att göra något som han ogillar eftersom detta bara kommer att göra honom irriterad och cranky.

Förståelse och tålamod från din sida är nyckeln till att uppnå för att hålla ditt barn sysselsatt på ett bröllop.