E2y

Hur man håller en bebis säker i en lekhage

En baby måste alltid vara i säkra händer

En baby måste alltid vara i säkra händer. Även i en lekhage, kan du inte alltid garantera att han kommer att vara säker hela tiden. Men det finns några saker du kan göra för att ge dig en försäkran om att hans lekhage är den säkraste platsen du kan lämna ditt barn. Här, ta reda på dessa tips som hjälper dig att hålla ditt barn säkert hela tiden i en lekhage:

  • Ta en närmare titt på lekhage. Innan du lämnar ditt barn i lekhage, studera området först. Se till att det inte finns något objekt inom räckhåll som kan skada honom såsom gardin sladdar, tunga böcker och liknande.
  • Dubbelkolla maskor. Det är viktigt att det maskor på lekhage har inga revor eller hål som är lika stor som 0,25 inches över eller ännu bredare. Om istället för maskor lekhage använder träribbor, måste lamellerna inte vara mer än 2,4 inches avstånd ut från varandra. Tagit del av dessa saker kommer att hjälpa till att förhindra barnets huvud från att fastna i väggarna i lekhage.
  • Kontrollera alla sidor av området. Lekhage s sidor allt måste låsas in i sina rätta ställen. Detta bidrar inte bara till att hålla barnet inne i lekhage men också för att hålla honom från att kvävas väckts av mjuk yta som kan skapas genom en sänkt lekhage sida.
  • Gör en grundlig inspektion av räcken. Reparera någon form av rip i järnväg betäckningar av lekhage. På så sätt kommer ditt barn inte att kunna få en plast eller tyg i de beläggningar som han kan tugga eller svälja. Som ni vet, kan både plast och tyg vara mycket skadligt för ditt barn en gång intas.
  • Dra upp alla skruvar. Från tid till annan, kolla skruvarna i lekhage för att säkerställa att alla av dem är tillräckligt stram. Om skruvarna inte sitter ordentligt, kan det lekhage vingla och så att barnet inte kommer att vara säkra inuti.
  • Vet viktgränsen på lekhage. Det är viktigt att du inte tillåter ditt barn att hållas i en lekhage som inte kan stödja hans tyngd. Kolla in manualen för lekhage och se hur mycket det kan stödja.
  • Låt ditt barn leka med enkla och säkra leksaker inuti. Leksaker är inte alltid leksaker. Kom ihåg det. Ibland kan de orsaka fara för ditt barn, särskilt när inuti lekhage. Detta är speciellt sant för dinglande och hårda leksaker. Dinglande leksaker kan lätt trassla runt ditt barn medan hårda leksaker kan skada honom speciellt om han råkar på dem.
  • Säg nej till extra sängar inuti. Tror inte att filtar och kuddar inuti lekhage är bäst för ditt barn eftersom de inte är. De kan utgöra en risk för kvävning när spelas med. Därför, ta bort någon filt eller kudde inuti och inte ens överväga att lägga en bit eller två.


Den lekhage måste alltid vara en fristad för ditt barn

Hur man håller en bebis säker i en lekhage. Ta en närmare titt på lekhage.
Hur man håller en bebis säker i en lekhage. Ta en närmare titt på lekhage.

Den lekhage måste alltid vara en fristad för ditt barn. Därför alltid se till att följa dessa tips innan du håller ditt barn inuti. Detta kommer inte bara att ge dig sinnesfrid alla hela men också hundra procent säkerhet garanti för ditt barn.