E2y

Hur man gör upp med en make

Ord som break-up och make-up eller återförenas verkar vara temat och texter av många kärlekssånger idag. Dessa är här för att påminna oss om att göra upp med vår make är en del av varje dag levande. Så fick ett vandrande öga dig i trubbel, eller du har glömt ett viktigt datum eller du gjorde en sårande kommentar som fick dig att haja till det ögonblick du sa det. Vad kan du göra för att göra upp med din make? Märker jag inte nämna kön, skulle jag ha sagt "fru", men termen maken är könsneutral. Ibland tror vi att det är bara killen som förstör, men i dagens moderna samhälle, har damerna också klev upp till plattan och ta mea culpa.

För att göra upp med din make behöver vi komma till kärnan av varför du var tvungen att göra upp. Hej, förvänta dig inte en enda mening lösning här, det finns mängder av böcker som behandlar äktenskapliga relationer som ger olika åsikter om vad som bör göras, hur man gör det och när man gör det. Det är inte vad vi försöker åstadkomma här. Vad vi letar efter är en enkel, men ändå uppriktigt sätt att göra upp med din make och producera en varaktig och lyckligt förhållande. Som ni kan se, för att göra upp med vår make måste vi förstå oss själva.

Det första steget är att rationalisera om du verkligen vill göra upp med din make. Hej, förtjänar detta någon uppmärksamhet, för låt oss inse det, om förseelsen var en stor en, säger otrohet, make-up process kommer att behöva lite seriös satsning. Så oavsett om du är gärningsmannen eller offret, måste du veta i ditt hjärta att du vill bo med din make. Så, för diskussionens skull låt oss säga att du bestämmer dig för att du vill behålla din älskling. Återigen, om du är gärningsmannen, måste du ta det första steget! Jag vet, du vill inte att jag ska skrika på dig, men hey det kommer att ta mycket mer än ett dussin rosor och jag pratar inte pengar här. Det kommer att kräva ett känslomässigt band som bara kan konsolideras med ... ett hjärta till hjärta tala. Skilsmässa advokater överens om att den främsta anledningen par bryta upp är bristen på kommunikation. Skilsmässa advokater tillägga att inte kunna effektivt kommunicera sina känslor har fört uppkomsten av en skilsmässa. Så, om du vill göra upp med era makar, tala upp! Nu minns män och kvinnor har olika kommunikationsstilar. Man talar känslor, de andra samtalen fakta. Det tar inte en raketforskare för att lista ut vilken som är vilken.

I det tredje steget kommer ihåg att när du talar är det bra att hålla god ögonkontakt och verkligen uppmärksamma. Rita ut varandra med omtänksamma frågor. Att veta dessa saker kan börja läkningsprocessen som slutligen ger ett lyckligt äktenskap. Nu vad vi har diskuterat hittills är i händelse av ett stort brott, tänk om brottet är något mycket mindre drastisk än otrohet?

Lycka är ... att aldrig behöva säga att du är ledsen

Hur man gör upp med en make. Lycka är ... att aldrig behöva säga att du är ledsen.
Hur man gör upp med en make. Lycka är ... att aldrig behöva säga att du är ledsen.

Lycka är ... att aldrig behöva säga att du är ledsen. Bland vänner, små saker ingen roll en hel del eftersom de befästa varaktiga relationer. Äktenskapet är som brudklänning själv. Den brudklänning är intrikat gjord av många diminutiva stygn, inte en stor knut. Du kommer snabbt att upptäcka att det är en ansamling av dessa små saker, som att föra henne en blomma bara för att, eller ringa henne mitt på dagen för att tala om för henne att du saknar henne, som gör ett äktenskap rätt. Naturligtvis försöker binda upp ett tygstycke med rep och kalla det en brudklänning kan ge dig mycket smärta. Gör små grejer innan det är för sent. Om du följer denna enkla, men ändå tidlös råd, kommer du bara i mycket sällsynta fall, hitta behovet av att göra upp med din make.