E2y

Hur man gör sparsamma dejting

Sparsam dejting: är det fortfarande möjligt? Den goda nyheten är, ja! Här är några idéer för att hjälpa dig komma igång med dating din älskade på en budget:

Ett. Rent a film. Detta är förmodligen en av de mest praktiska saker du kan göra för att spara på dina datum. Istället för att behöva vänta långa rader och titta på en film omgiven av främlingar, det är mer romantiskt om du hyr cirka tre till fem filmtitlar som du missat på den stora skärmen. Dämpa belysningen, mysa upp i soffan, och förbereda en gigantisk tub av mikrovågsugn popcorn och lite iste. Det finns inget som att se en film, privat screening, med den personen som du älskar.

Hur man gör sparsamma dejting. Där har du det.
Hur man gör sparsamma dejting. Där har du det.

2. Gör en aktivitet. Planera för att göra något som du njuta av tillsammans. Det kan vara cykling, måla, laga mat, eller bara ha kaffe tillsammans och diskutera de senaste nyheterna. Du kan också utveckla en hobby tillsammans, du kan både lära dig att göra pasta, spela gitarr, eller lära sig ett nytt språk, bland så många andra.

Tre. Njuta av naturen. Naturen ger oändliga skönhet och njutning för alla, och den är tillgänglig för gratis! Har ditt lystmäte av naturens genom vandring (leta efter de bästa vandringslederna på ditt tillstånd i favoritefamilyvacations.com ), cykla, ta bilder av naturliga landskap, eller bara titta på solnedgången.

4. Tänk ur lådan. Låt dig inte leds att tro att dejta automatiskt innebär att ha att rada upp för bokningar på en fin restaurang. Det finns så många alternativ där ute tillgängliga för fantasifulla och fyndiga. Och det bästa är, skulle du vara säker på att verkligen njuta av din dag om du tar dig tid att skräddarsy din tid tillsammans för att passa din smak och preferenser.

Om du älskar att dansa, till exempel, är här en idé: klä sig i eleganta kläder, spela upp en CD med alla dina favoritlåtar och dansa hela natten. Dekorera ditt vardagsrum med små doftljus, och i två timmar föreställa sig att du är på din bal: förutom att det är bara ni två, ensam, och ingen kommer att behöva skära in på din romantisk dans.

Hur man gör sparsamma dejting.
Hur man gör sparsamma dejting.

Även den tid som du spenderar att planera och förbereda för din dejt kommer att tjäna till att binda dig närmare som ett par. Och det skadar inte att du lyckades rädda upp på stora pengar, också!

Fem. Gå för freebies. Ta reda på de tillgängliga erbjudanden för anläggningar inom ditt område. Till exempel, vissa museer erbjuder gratis inträde på vissa dagar, samt några nationalparker och djurparker. Simbassänger och andra rekreationsområden kan också erbjuda rabatter under lågtrafik månader. Det viktigaste här är att ta sig tid att ringa några anläggningar i din stad och dess omgivningar för att se om de erbjuder kampanjer som bara väntar på att tas av kunniga kunder som du.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de sätt hittills sparsamt. Kom ihåg, är målet att dejta din älskade en att njuta av varandras sällskap och att ha gemensamma stunder som kommer att fördjupa din obligation som ett par. När du förvärvar tankesättet att det är möjligt även utan att behöva betala, kommer så många möjligheter öppna upp framför dig. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!