E2y

Hur man gör ögonkontakt med kvinnor

Dina ögon är speglarna till din själ. Ta en djup blick och du kan se vem en person verkligen är. Om du vill veta vem en person verkligen är, är att titta allt du behöver göra i någons ögon. Som ett bevis på detta, kan du ljuger aldrig till en person när han eller hon ser direkt in i dina ögon.

Däremot kan göra ögonkontakt med kvinnorna bli knepigt. Om du inte gör det på rätt sätt, riskerar du att titta galen, eller, ännu värre, kusligt. Vad var avsett att vara en visning av dina ädla avsikter kan misstolkas. Med denna enkla guide, kan du få ögonkontakt med kvinnor utan rädsla för förföljelse på det. Ge rätt intryck genom att följa dessa enkla steg. Allt du behöver göra är att bläddra ner och läsa, och i tid du kan vara lika bra som ett riktigt proffs.

Steg 1

Titta rakt på henne. Kvinnor ser ögonkontakt som ett bevis på att du kan lita på. Den visar också genuint intresse och intentioner (från rent till orent). Titta rakt in i ögonen och hålla ögonkontakt. Behåll det mellan 4-6 sekunder och titta bort. Det är som att titta på solen. Du kan bara se så långt framför ögonen börjar göra ont. Om hon visar att hon också är intresserad av leende eller flirta, fortsätt sedan till nästa steg.

Steg 2

Hur man gör ögonkontakt med kvinnor. Titta rakt på henne.
Hur man gör ögonkontakt med kvinnor. Titta rakt på henne.

Visa förtroende. Om du får ett positivt svar, titta rakt in i hennes ögon, men se till att inte hålla stirra för länge. Om hon stirrar tillbaka, flytta inte din blick plötsligt på dina skor eller golv. Det kan tolkas som "Jag är oärlig" eller "bara inte intresserade." Utstrålar självförtroende i ditt arbetssätt och inte skygga. Självklart har du fler chanser att vinna hennes förtroende om du är en självsäker och attraktiv person. Förtroende är en kvalitet som gör att du kan göra bra. När allt ser hon tillbaka, eller hur?

Steg 3

Lär dig när du ska sluta. Det är en sådan sak som för mycket av det goda. Inte spänt in i kvinnans öga för länge eftersom det kommer att ses som obehagligt. Det skulle se ut som om du är en stalker. Hon kan också se det som ett försök att förnedra och genera henne.

Steg 4

Flash på ditt leende. Ett sätt att kommunicera att du är intresserad är genom att visa upp ditt leende medan du tittar. Detta skulle kunna ses som flirta och det är en bra sak. Om hon ler tillbaka, tittar bort, le och se tillbaka. Detta är som en rulle som kommer att få fisken på kroken.

Steg 5

Lär dig när du ska sluta. Flash på ditt leende.
Lär dig när du ska sluta. Flash på ditt leende.

Tillvägagångssättet är en del av ritualen. Det kommer inte bra att bara titta på varandras ögon hela natten om du inte ens vad hon heter. Le och visa henne att du är på väg mot henne. Gå inte direkt i en rak linje och flytta runt bordet, låtsas att hålla sig borta från andra människor. När du kommer till henne, säga hej och förlänga en vänlig handskakning samtidigt införa själv. Därifrån gör magin att hända.


Ögonkontakt är en potent vapen i ett försök att få en kvinnas intresse. Använd den klokt eftersom när du behärskar det, kommer varje kvinna där ute står ingen chans mot din charm. Då igen om du hittar en kvinna bättre på att ta ögonkontakt, kan det vara du som får fångas.