E2y

Hur man gör en vadderad fotoalbum

Ett fotoalbum är ett stort projekt som du kan göra för dina bästa minnen för ett visst tillfälle. Med sökandet efter de bästa fotoalbum blir tuffare och tuffare dessa dagar, är det en bättre och mer praktisk idé att arbeta på ett bra vadderad fotoalbum projektet. För att hjälpa dig att komma igång, kolla in dessa steg i att göra denna typ av fotoalbum:

Hur man gör en vadderad fotoalbum. Gör nödvändiga mätningar av albumet.
Hur man gör en vadderad fotoalbum. Gör nödvändiga mätningar av albumet.

  • Gör nödvändiga mätningar av albumet. För din bekvämlighet senare i bilden, ta lite tid nu att mäta albumet så du vet de rätta måtten för kapning stoppningen och tyget. Men tänk på att tyget måste skäras något större än den faktiska storleken på albumet så att du kan arbeta på projekt med lätthet. Stoppningen, måste emellertid skäras med samma mätningar som den för albumet.
  • Limma stoppning på albumet. Hot lim är perfekt för detta steg eftersom det kan lätt och starkt håller stoppningen på albumet. Om du till exempel har en stoppning som är större än den faktiska storleken på albumet, limma inuti albumet, alltför.
  • Limma storlek tyg på albumet. Använd en super klibbig lim för att hjälpa dig i denna process. Applicera en generös mängd lim på albumets invändiga hörn. Se till att när du gör detta, är tyget perfekt limmas till ytan av albumet. För att göra det mycket enklare för dig, limma bredden på tyget först innan dess längd. Dra tyget när limning till albumet för att se till att det blir tätt nog för en perfekt yta.
  • Arbetet på hörnen av albumet. Det förväntas att hörnen av albumet med tyget är inte så mycket tilltalande för ögonen. Därför måste du göra nödvändiga justeringar för att göra tyget går smidigt med albumet. Klipp en diagonal linje i överflödigt tyg från albumet hörn till mitten. Använd sedan varmt lim för varje hörn och tryck på tyget mot albumet.
  • Dölj hörn brister. Trots vad du gjorde i ovanstående steg, kommer hörnen på albumet fortfarande inte vara perfekt. Därför kommer gömma dem vara det bästa att tänka på. Få ett band och tillsätt en liten mängd lim vid dess slut och vik den. Detta måste iakttas så att det inte kommer att skadas med tiden. Sedan klippte bandet något längre än mätningen av diagonal skåra på albumet hörna. Upprepa detta steg för alla hörn av albumet. Sedan, limma bandet diagonalt mot hörnen. Gör detta för alla hörn av projektet.
  • Beskriv den yttre tyg på albumet. Förbered bandet genom limning sin ände liknar det du gjorde på de tidigare stegen men vik den i en 45 graders vinkel. Använd detta band för att täcka ändarna av vävnaden runt insidan av albumet.
  • Skapa ett lås för albumet. Hitta mittpunkten av längden på albumet. Limma ett band som är lång nog för att tillåta dig att skapa en rosett band. Gör samma sak för albumets andra sidan.


Vid denna tid, har du redan ett album som kan hålla dina minnen med yttersta unikhet. Du kan även göra olika val av tyg så att du kan skapa fantastiska album för alla tillfällen.