E2y

Hur man gör en symbolisk bröllopstårta

Bortsett från det faktum att bröllopstårtor ska passa det övergripande temat för bröllopet, bör det symboliserar också kärlek och erfarenheter att paret har delat före deras bröllop. De flesta par glömmer denna viktiga tradition i bröllop kakor eftersom de är normalt för upptagen för att förbereda de övriga delarna för händelsen. Om du är en av de mer sentimentala par som ska gifta, så här är några tips på hur du kan göra din bröllopstårta mer symbolisk.

Hur man gör en symbolisk bröllopstårta. Tänk på din historia som ett par.
Hur man gör en symbolisk bröllopstårta. Tänk på din historia som ett par.

  • Tänk på din historia som ett par. Historia, särskilt när ni träffades, hur ni träffades, din första dag, din första kyss, osv ... är alla viktiga erfarenheter som du kan använda för din tårta. Hitta något att kakan kan göras för att symbolisera några av dessa minnesvärda händelser i ditt liv. Till exempel, den stad eller land där ni träffades första gången. Med hjälp av detta exempel, kan du överväga att kanske ha en bröllopstårta i form av den staden. Om det var Paris, då med en kopia av Eiffeltornet på moset får symbolisera den romantiska huvudstad i världen där ni två träffades.
  • Överväg dina intressen. Tja, för att vara specifik, överväga dina ömsesidiga intressen. En verksamhet eller hobby kanske, en som ni båda gillar att göra och ofta deltar i. Till exempel, om ni båda är Star Wars-fans och möttes i en omständighet relevant för det, så har du kanske kan ha kakan görs med detta tema i sinne. Kanske ha kakan med en höjdpunkt av Han Solo och prinsessan Leia gå ner i gången i sina klassiska kostymer.
  • Tänk blommor. Detta kanske inte symbolisera er två som ett par, men sätter en viss typ av blomma i kakan kan vara ganska mycket betydelsefulla för er båda. Till exempel, om din gubbe som gav dig ett dussin röda rosor på din första dag och det var minnesvärd för dig, då du kanske vill ha en florist dekorera tårtan med ett dussin röda rosor, det exakta antalet rosor han gav dig tillbaka då.
  • Tänk på färg. Färgen på kakan kan säga mycket om paret. Därför kan besluta om färgen på kakan är riktigt viktigt när det gäller att det är symboliskt. Naturligtvis, för det mesta är färgen av kakan direkt relaterad till färgsättning av bröllopet. Men du kan gå med en kaka som har en annan färgsättning helt enkelt eftersom färgen är speciell för er båda.
  • Tänk dig en bild. Du kan ha kakor gjort med en viss bild eller foto som sitt primära motiv. Detta kan vara alltför cheesy för vissa människor, men det kan vara ganska symboliskt för andra. Detta sagt, kan du överväga att ha bagaren överlagra eller simulera ett speciellt foto under en minnesvärd händelse.


Bortsett från dessa förslag, kan du fråga också med din bröllopstårta bagare om de har några andra idéer för att göra din tårta vacker, härlig, och symboliskt.