E2y

Hur man gör en säkerhetsprövning på en ny pojkvän

Den värld av dating är inte bara för de unga längre

Den värld av dating är inte bara för de unga längre! Med skilsmässor ökar och människor lever längre, är det inte ovanligt att se att människor i deras 50-talet eller 60-talet är dating precis lika mycket som de i tonåren och 20-talet. Oavsett vad din ålder eller livsstil, är en sak för vissa, måste du skydda dig när dating. Detta är särskilt viktigt eftersom så många individer möter sin partner på nätet och har lite kunskap om sin dag liv, familj eller vänner. Lyckligtvis är det lätt att ta reda på några exakta och detaljerade uppgifter om den nya pojkvännen till dig utan att någon behöver veta att du är nyfikna.

Ofta

Hur man gör en säkerhetsprövning på en ny pojkvän. Den värld av dating är inte bara för de unga längre.
Hur man gör en säkerhetsprövning på en ny pojkvän. Den värld av dating är inte bara för de unga längre.

Ofta tjejer är rädda för att göra en säkerhetsprövning på en ny pojkvän eftersom de känner att de invaderar hans personliga utrymme. Andra helt enkelt inte vet hur man ska gå igenom processen att göra en säkerhetsprövning. Till stor överraskning, det är enkelt, konfidentiellt, och ger dig självförtroende att din nya pojkvän är killen han säger att han är. Traditionellt skulle du behöva gå till en statlig myndighet, polisen eller domstolen för att få någons bakgrundsinformation. Du kan fortfarande gå på det här sättet, speciellt om du vill komma åt din pojkvän bakgrund info gratis. Men du kan också göra en snabb bakgrund kolla på nätet redan från bekvämligheten av ditt eget hem.

Det finns ett antal byråer på nätet som kör bakgrundskontroller

Det finns ett antal byråer på nätet som kör bakgrundskontroller, så bara göra en snabb sökning och leta efter en ansedd byrå, såsom backgroundchecks.com eller snoopstation.com . De flesta byråer kommer att tillåta dig att göra en snabb sökning för gratis, men för att få hela bakgrunden check, måste du betala en liten avgift. Du kopplar bara in information om din nya pojkvän, som inkluderar hans för-och efternamn. Om han har ett vanligt namn som drar upp massor av källor, måste du inkludera mer detaljerad information, till exempel hans adress, tidigare påstår han har levt i eller hans relativa namn. När webbplatsen lokaliserar din pojkvän, kan du välja att komma åt hans bakgrundsinformation. Kom bara ihåg att välja rätt kille, eftersom det är inte ovanligt för människor att dela samma namn!

Åtkomst uppgifter fram till den här punkten är oftast gratis

Åtkomst uppgifter fram till den här punkten är oftast gratis, så du kan åtminstone bestämma att din kille ger dig rätt namn. För att få tillgång till fullständig bakgrundskontroll på din nya pojkvän, kommer du att välja ett av paketen. De flesta byråer ger dig tillgång till en fullständig säkerhetsprövning för mellan 10€ och 15€ som inkluderar up-to-date information och all brottslig verksamhet bör du vara medveten om. För runt 30€ kan du även komma åt information som avser din pojkvän släktingar, grannar och fastigheter affärer. När du registrerar dig eller ange din kreditkortsinformation, kan du komma åt all information till hands i några sekunder.