E2y

Hur man gör en ring bärare kudde

Förbereder sig för bröllop av dina drömmar kan vara ganska dyra

Förbereder sig för bröllop av dina drömmar kan vara ganska dyra. Om du vill spara lite pengar, kan du göra några av de objekt som du behöver för ditt bröllop. Detta kan vara en rolig bindning aktivitet för dina nära vänner och familj. Några av de saker som du kan göra på egen hand är blommorna, centerpieces och även ringen bärare kudde. Vad är bra med detta är att du kan göra kudden ringbärare i någon design som du vill. Följ de enkla stegen nedan för att lära dig hur du kan göra en ring bärare kudde.

Hur man gör en ring bärare kudde. Material för projektet.
Hur man gör en ring bärare kudde. Material för projektet.

Här är de enkla instruktioner som du kan följa för att hjälpa dig att göra en ring bärare kudde:

  • Material för projektet. Du kommer att behöva några material för att komma igång. De objekt som du bör ha är tyg i valfri färg, trimning, sax, symaskin, nålar och vadd. Om du inte har en symaskin kan du bara sy kudden för hand. Du kan också lägga till andra objekt som du vill ha på din kudde. Valet är upp till dig.
  • Utkast kudden. Först, gör en plan för hur du vill att din ring bärare kudde att se ut. Några av de vanligaste formerna för en kudde är cirkulär, kvadratisk eller hjärtformade. På ditt utkast, rita var du vill bortskurna vara och alla andra designer som du vill inkludera på kudden. Du bör också ha en exakt mätning av hur stor du vill att din kudde att vara. Den ideala storleken är 8 av 8 inches.
  • Klipp tyget. Klipp tyget enligt mätningen men lägga åtminstone en tum av överseende att säkra tyget under kudden.
  • Göra kudden. Sy sidorna av tyget med symaskinen. Använd trä i samma färg som tyget för enhetlighet inte med olikfärgade tråd är en del av din design. Kom ihåg att lämna en av sidorna öppnas så att du kan sätta in vadd inuti kudden. Lägg alla nödvändiga beslag som du gillar. Du bör göra detta först innan du sätter i batting eftersom det är lättare att fästa beslag när tyget är fortfarande platt.
  • Infoga vadd. När du är klar med beslag, sätter batting i öppningen. Använd bara tillräckligt batting att knubbig upp kudden. Stäng den återstående sidan genom sömnad. Det kan vara lättare för dig att sy den återstående öppningen för hand istället för att använda symaskinen.


Dessa är de steg som du måste följa om du vill göra din egen ring innehavarens kudde för ditt bröllop. Stegen är verkligen lätt att följa och du kan avsluta projektet på bara en timme eller två. Innan du gör ringen bärare kudde, se till att du redan har ett tema för ditt bröllop så att du kommer att ha en god uppfattning om vilket tyg man väljer. Det är bäst att använda silke eller andra eleganta tyger för detta projekt.