E2y

Hur man gör en no - sy tyg liner för en gåva korg

En gåva korg kommer alltid att uppskattas av alla mottagare

En gåva korg kommer alltid att uppskattas av alla mottagare. Men att lägga mer personlig touch till korgen, är det en bra idé att ge korgen en klädsel. Med detta kommer presentkorg inte bara ser bättre ut och känns mer personligt, men det kommer också att vara unik bland andra. Oroa dig inte om att skapa ett tyg liner för din gåva korg. Utan något behov av att sy en, kan du komma med en perfekt korg tillbehör. Kolla in dessa tips som hjälper dig att skapa en no-sy liner för din gåva korg:

  • Välj ett bra bomullstyg för detta projekt. Ditt val av tyg måste bero på flera faktorer såsom din personliga preferenser, innehållet i korgen, dess tema, mottagarens personliga preferenser, och liknande. Se till att du väljer en bra en för att säkerställa bra resultat av projektet.
  • Mät presentkorg. Ta dimension av korgen börjar vid dess inre omkrets. Sedan spelar det att lägga två extra inches. Detsamma gäller för korgen djup men lägga tre inches. Detta är nödvändigt så att du vet rätt tyg storlek att förbereda. Klipp tyget efter dessa mätningar.
  • Tryck på bomullstyg till perfektion. För att undvika att få ett skrynkligt tyg liner, trycker tyget smidigt. Vid tryck på det, vik en tum av den övre änden av tyget för att få en färdig kant. Gör samma sak för en av kanterna hos vävremsan.
  • Förbered kartong för korgens botten. Få en kartong och skär den så att den kommer att passa fint till korgen botten. Sedan skär ett tyg som är längre än två inches för alla sidor av kartong. Använd detta tyg för att täcka styrelsen och fäll samtidigt överflödigt tyg på baksidan av kortet. Använd varmt lim för att trycka på bomullstyg till styrelsens rygg. Ställ denna färdiga produkten åt sidan.
  • Fäst klädsel till korgen. Fäst tyget som du har tryckt tidigare på insidan delen av korgen. Använd små klädnypor eller klämmor papper för att tillfälligt hålla tyget. Sömmen i ena kanten av remsan måste placeras i den mest centrala punkten av korgen.
  • Limma den pressade tyget till korgen. Avlägsna klämmorna på denna punkt och sätta en remsa av lim längs korgens kant. Tryck på tyget så det kommer att hålla sin plats. Du kan spänna fast limmade området med en klädnypa tills varje avsnitt är klar.
  • Lägg bottenplattan på korgen. När fodret är klar, lägg varmt lim på baksidan av kortet du har täckt tidigare. Tryck sedan på den inne i korgen på sin rätta plats.


Hur man gör en no - sy tyg liner för en gåva korg. Välj ett bra bomullstyg för detta projekt.
Hur man gör en no - sy tyg liner för en gåva korg. Välj ett bra bomullstyg för detta projekt.

En klädsel kommer alltid att vara ett perfekt tillbehör för din gåva korg. Med dessa lätta att följa instruktioner, är du alltid ett steg närmare att behaga vem du Gifting korgen. I slutändan, oavsett vad innehållet i korgen är, kommer allt att visa sig vara mycket speciell med ett tyg liner fäst i den. Och notera att du enkelt kan göra detta utan den vanliga tuff process att sy tyget till korgen.