E2y

Hur man gör en minnesbok för din mamma

På idéer vad man ska få din mamma komma födelsedagar

På idéer vad man ska få din mamma komma födelsedagar? Är du den sortens person som kan handla för andra människor, men när det kommer till din mamma att du alltid sluta rita en tomt på vad för att få henne? Har du alltid fruktar din mammas födelsedag eftersom du alltid köpa henne något du känner inte kommunicera hur mycket hon betyder för dig och hur tacksam du är för allt hon någonsin gjort för dig? Tja, kallsvett inte mer eftersom här är en present som varje mor verkligen kommer att uppskatta och skatt.

Få din mamma en minnesbok

Få din mamma ett minne bok! Memory böcker är bra eftersom de är praktiska och sentimentala samtidigt. De kostar inte så mycket att producera och du ger din mamma något som uttrycker hur mycket du betyder för henne utan att oroa oundviklig konkurs.

Bara skanna själv ett gäng minnesvärda bilder av er tillsammans och gör dig redo att göra en minnesbok. Precis som dess namn, är en minnesbok något konkret din mamma kan hålla och gå igenom. Så du behöver för att få några överdimensionerade hårt bakomliggande tidskrifter med tomma sidor för att sätta bilder i.

Här är några tips.

  • Investera i minnen. Ta dig tid för att gå igenom fotoalbum av minnesvärda platser du har gått ihop. Försök att minnas stunder där ni båda delade en meningsfull erfarenhet och försöka återskapa det så kreativt som möjligt.
  • Var kreativ. Bilder är bara ett förslag. Du kan skanna brev du skickat henne eller gamla kort rapport, något som har speciell betydelse för henne att du kan ta en bild på eller skanna och lägga den i minnet boken. Du kan skriva en berättelse, gör en dikt, skiss för henne, och få dina barn att skriva ett brev till henne ... något som plockar på hennes känslomässiga lägga den i Memory Book.
  • Dekorera minnet boken. Pepper minnet bok med bilder av saker hon gillar. Köp klistermärken, klippa bilder ur tidningar, in i spets och dekorativa papper, använd glittriga pennor allt du kan tänka dig att det ser lycklig få ner det.
  • Gå digitalt. Du kan även göra boken på din dator. Använd program som Photoshop för att rensa upp gamla bilder. Gå på Illustrator för att göra söta ritningar för det och lägga ut hela boken i ett desktop publishing program. Du kan sedan skriva ut sidorna och sammanställa dem att göra en minnesbok.
  • Har den tryckt. Du kan ta din sista Memory Book till en lokal skrivare och få den tryckt och bunden för din mor.


Tänk på att dessa är bara förslag

Hur man gör en minnesbok för din mamma. Dekorera minnet boken.
Hur man gör en minnesbok för din mamma. Dekorera minnet boken.

Tänk på att dessa är bara förslag. Du vet att din mamma bäst och du vet vad som skulle göra henne lycklig. Bara tillämpa allt du vet och dela med din mor och presentera det så kreativt som möjligt. Ett minne bok är en praktisk gåva som din mamma aldrig kommer att tröttna på, kan den användas när som helst och under alla årstider med henne att hitta något nytt att uppskatta om det varje gång.