E2y

Hur man gör en hålla barnen upptagen väska

Det är ett faktum att barn inte har långa uppmärksamhetspännvidder

Det är ett faktum att barn inte har långa uppmärksamhetspännvidder. De flesta barn flyttar från en aktivitet till en annan. Det finns tillfällen dock att du vill hålla dem sysselsatta under en så lång tid som möjligt. Du kan hitta situationer där du behöver dem att göra sina egna grejer som att gå på långa drivar, föra dem till arbete, föra över dem till din bästa väns hus eller ens när du gör sysslor hemma. Ett bra sätt att hålla dem insvept i sitt esse är genom att ge dem en hektisk väska. Du kan göra detta enkelt genom att följa instruktionerna nedan.

Välja en påse. När du väljer en väska, du behöver tänka på att det kommer att vara för ditt barn så väljer en väska som är stor nog att rymma saker, men liten och lätt nog för dem att bära. Du vill inte att dra väskan och har en svår tid att göra detta, vilket kan leda dem att tappa intresset för det. En duk typ kassar kommer att göra susen, kan du använda olika typer av väska också.

Fylla påsen

Hur man gör en hålla barnen upptagen väska. Det är ett faktum att barn inte har långa uppmärksamhetspännvidder.
Hur man gör en hålla barnen upptagen väska. Det är ett faktum att barn inte har långa uppmärksamhetspännvidder.

Fylla påsen. Välj material för att fylla påsen. Inte overstuff inte påsen. Bara sätta tillräckligt med saker att hålla dem sysselsatta under den tid som behövs för tiden. Några föreslagna materialen att sätta i påsen är:

  • Skrivmateriel. Du kan bli förvånad över hur långa barnen kan leka med kritor. Välj kritor eller icke-permanenta markörer som är giftfria liksom. Du vill inte att dina barn ska utsättas för gifter. Om du väljer att sätta kritor eller markörer, se till att de har en yta där de kan använda det. Inkludera målarböcker och kuddar skiss. Det sista du vill är ditt barn att skriva på väggar och oroa saneringen efter de är klara, kommer det motverka syftet med att ha en hektisk väska.
  • Böcker. Du kan inkludera tysta böcker som har bilder som de kan bläddra om och om igen. Ta inte med böcker som kräver dem att läsa högt som ord böcker och interaktiva böcker som skapar ljud när knapparna trycks. Välj en bok som intresserar ditt barn att maximera den tid de tillbringar med det.
  • Toys. Du kan sätta små insatser eller siffror leksak och även små leksaker grejer. Välj leksaker som är lämpliga för deras ålder. Vissa leksaker har små bitar att de kan kvävas. Innehålla mer än en leksak, så att de kan skapa sina egna berättelser. Dessa upptar vanligtvis en hel del av sin tid.
  • Spel. Välj spel som de kan spela ensam eller två spel spelare som de kan dela, särskilt om de kommer att få sällskap. Tic-tac-toe är oftast en hit med barnen, kan ett brädspel och trä fit'em leksak också placeras i påsen.


Dessa är bara några förslag som du kan placera i ditt barns upptagen väska. Du begränsas endast av din fantasi på vad du ska skriva in det. Du kan också anpassa väskan så att ditt barn kommer att ha en samhörighet med den. Lär dem att organisera saker genom att inkludera dem i utarbetandet av påsen, de flesta barn försöker städa upp efter genom att imitera det sätt du beredd väskan.