E2y

Hur man ger en gåva av blommor

Din mammas födelsedag

Din mammas födelsedag. Slutligen frågar ut tjejen på kaféet. Tidens en älskad faster. Endast en gåva är lämplig för alla dessa tillfällen: blommor. Ge en gåva av blommor är ett av de enklaste sätten att visa din kärlek och uppskattning.

Online blomsterhandlare-Stäng Avstånd

Online blomsterhandlare har blomstrat under det senaste decenniet

Hur man ger en gåva av blommor. Din mammas födelsedag.
Hur man ger en gåva av blommor. Din mammas födelsedag.

Online blomsterhandlare har blomstrat under det senaste decenniet. Med platser som 1-800-Flowers och Ftd.com det finns ingen ursäkt för att inte skicka en charmig bukett till din mamma, oavsett hur långt bort hon kan vara. Många florister också kan ta order över telefon och sjöfart arrangemang, men med online blomsterhandlare kan du visa alternativen innan du köper. Dessa webbplatser arbetar oftast med lokala blomsterhandlare i destinationsorten, så allt levereras färska, utan vissna tulpaner eller hängande prästkragar i gäng.

Personlig touch-besöka din lokala blomsterhandlare

Om tid och plats tillåter

Om tid och plats tillåter, kan ingenting ersätta ganska upplevelsen av att besöka en florist i person och välja blommorna för tillfället. Även om du aldrig har satt sin fot i en blomsteraffär, det finns tjänster som findaflorist.com som kan peka dig i rätt riktning. Denna webbplats ger dig adress, telefonnummer, hemsida och bilder prov för florister nära dig. Den bästa delen om att besöka personligen, särskilt om du inte är mycket kunnig om olika sorter av blommor, är att du pratar med någon som gör detta för att leva. Det är garanterat att om du beskriver tillfälle kommer florist producera rätt bukett.

Online blomsterhandlare har blomstrat under det senaste decenniet. Om tid och plats tillåter.
Online blomsterhandlare har blomstrat under det senaste decenniet. Om tid och plats tillåter.

Det är i dag -! Sista minuten Shopper

Du har haft en lång dag på jobbet, och slutligen väg hem. Men det sa de bara på radion? Idag är 14 juni - din årsdagen! Alla florister är stängd, men du vet att du inte kan gå hem tomhänt. Många livsmedelsbutiker och stormarknader har nu blommiga avdelningar, och de är inte så illa som du kanske tror. Visst, du kan få massa blommor inslagna i cellofan (med prislappen fortfarande sitter), men du kan också hitta attraktiva vaser fyllda med Gerber prästkragar och även rosor. Den extra bonusen? Du kan ta en chokladask på samma plats.

Oavsett om du är en blomma kännare eller trädgårdsarbete amatör, det finns en florist som är rätt för dig. Oavsett om du tar med din datum ett dussin långskaftade rosor eller en kruka ormbunke, kommer hon veta att du trodde nog att ge den perfekta presenten.