E2y

Hur man förstå födelseprocess

Historiskt var född deltog kvinnor

Historiskt var född deltog kvinnor. Kvinnorna förstod födelseprocess på en mycket ung ålder. De visste instinktivt symtom på arbetskraft och hur man kan föra en baby till världen. Men nu har få kvinnor varit en födelse än den egna. Många kvinnor är osäkra på födelseprocess och känna överväldigad och även skrämda av det. Däremot kan förstå hur förlossningen sker gör din födelse mindre skrämmande, intensiv, och kan ge dig en underbar födelseprocess upplevelse, oavsett hur du levererar.

Hur man förstå födelseprocess. Börja med din bokhandel.
Hur man förstå födelseprocess. Börja med din bokhandel.

  1. Börja med din bokhandel. Din bokhandel innehåller många hyllor av födelseprocess böcker. Prata med dina vänner och familjemedlemmar för rekommendationer. Om du känner dig överväldigad av dina val, kolla in webbplatser som recension böcker, som Amazon.com.
  2. Gå till en förlossning utbildning klass. En förlossning utbildning klass är den bästa platsen att lära sig om födelseprocess. Ditt sjukhus eller födelseprocess anläggning erbjuder förmodligen ekonomiska klasser. Du kan också hyra en privat förlossning pedagog att komma hem till dig och utbilda dig om vad du vill lära dig om födelseprocess. Om du siktar på en naturlig förlossning, kan du överväga Bradley Method klasser eller Hypnobirthing klasser.
  3. Prata med din vårdgivare. Om du har en bra barnmorska eller OB / GYN de kommer att ta sig tid att se till att du förstår födelseprocess. Gå in med en lista med frågor för dem och frågar dem tills du förstår aspekter av födseln.
  4. Läs studierna. Det finns många studier om förlossning, kan vars resultat överraska dig. Att känna till studierna är ett bra sätt att göra evidensbaserade beslut om din förlossning. Läsa studier kan vara svårt, så be din vårdgivare, förlossning pedagog eller doula för hjälp. Din vårdgivare, förlossning pedagog eller doula har förmodligen studier du kan läsa. Jag har också en två länkar till webbplatser som har studier om förlossning. Du kan hitta PatientLinx platsen lite lättare att läsa.
  5. Överväga att anlita en doula. En doula är en professionell födelseprocess tränare. Hon har varit på ett antal födslar, och hjälpt många par genom förlossningen. Hon kommer att kunna förklara födelseprocess till dig innan du levererar. Medan du är i arbete, kan hon ge informativt stöd (inte hennes åsikt) om födelseprocess för dig och alla på din support. Du kan hitta en doula online på DONA i telefonboken, genom din förlossning pedagog eller vårdgivare.
  6. Kontrollera Internet. Det finns många artiklar som tar dig genom födelseprocess på Internet. Du bör dock se till att artiklarna är skrivna av kvalificerade författare som sjuksköterskor, läkare, barnmorskor, Doulas, lärare förlossning och / eller specialister amning.
  7. Födelseprocess videor. Födelseprocess videor extremt dyra, vilket gör det tveksamt din förlossning pedagog eller doula kommer låna filmer ut till dig, men man vet aldrig. Om pengar är inget objekt, kolla in Injoy videor (se länk), alla deras filmer är underbara. Dessutom kan ditt bibliotek har några födelseprocess video även om de sannolikt kommer att vara äldre. Annars räknar med att titta på födelseprocess videoklipp i dina förlossning klasser. Discovery Channel och The Learning Channel erbjuder många utställningar om förlossningen som "en baby Story" och "födelse dag", men de tenderar att sudda ut de faktiska födslar. Dessutom är dessa föreställningar är ganska orealistiskt på grund av redigering och tidsbrist, och kan vara skrämmande för snart kommer att vara mödrar.