E2y

Hur man förbereder medicinsk information för seniorer

Att nödvändiga beslut i dag kan undvika juridiska komplikationer i morgon

När vårdar en äldre familjemedlem, det finns finansiella och medicinska skydd som måste åtgärdas. Genom att göra planer och har juridiska dokument i hand inför en nödsituation, kommer familjemedlemmar att kunna följa sin älskade en önskemål. Med dessa dokument tillgängliga kommer att vara en sak mindre att oroa sig för när man sitter på akuten.

Hållbar fullmakt - eller advokat i själva verket är ett tillstånd att agera på någon annans räkning i en rättslig eller företag materia. Denna form ger makt till ett anvisat medel för att agera på uppdrag av en individuell och slutar på döden av den individen. Vissa banker och andra finansiella institut leverera sina egna former och kan inte acceptera en panna tallrik, så du bör kontrollera med din personliga företag.

Fullmaktsformulär vanligtvis inte verkställas på en bank kassaskåp. Om inte din signatur är på bankens kort och du har tillgång till nyckeln, är det mycket svårt att få tillgång till en individs värdeskåp. De flesta väljer att köpa en i hemmet brandsäkert skåp att förvara värdesaker i stället för att betala avgifter för tjänsten.

Hur man förbereder medicinsk information för seniorer. Hälso-och sjukvård fullmakt - advance vård direktiv.
Hur man förbereder medicinsk information för seniorer. Hälso-och sjukvård fullmakt - advance vård direktiv.

Hälso-och sjukvård fullmakt - Advance vård direktiv - Denna rättsliga dokument utser en annan person att göra medicinska beslut för din räkning om du inte kan göra det. Den beskriver specifika instruktioner om någon aspekt av personens vård om tillhandahållande, källskatt, eller återkallelse av behandling för att hålla dig vid liv, liksom tillhandahållande av smärtlindring när du inte kan ge dessa instruktioner. Detta kan också inkludera ditt samtycke eller avslag av diagnostiska tester, kirurgiska ingrepp, och program för medicinering, styr källskatt, eller återkallelse av artificiell näring och fukt och alla andra former av hälsovård, inklusive hjärt-lungräddning och din avsikt att donera din kroppsliga organ och vävnader efter din död.

Bemyndigande för frisläppande av skyddad hälsoinformation - The Health Insurance Bärbarhet och Accountability Act ("HIPAA") begränsar användning, röjande eller utlämnande av någon hälsoinformation (eller ibland uttrycket "skyddad medicinsk information"), så du behöver en undertecknad och attesterad tillstånd för övergång av skyddade hälsoinformation.

Denna form tillåter en vårdgivare (en "enhet som omfattas" enligt definitionen i HIPAA) att använda, släppa och lämna hälsoinformation till tilldelade namngivna personer. Beroende på ordalydelsen i formuläret, kan det också ge den eller de personer som namnges rätten att vidta rättsliga åtgärder mot täckt enhet som vägrar att erkänna och acceptera tillståndet.

Har dessa former med dig hela tiden. Dessa medicinsk information blanketter bör utföras med dig hela tiden. Kopior bör göras och distribueras till alla dina sjukvård-ge yrkesverksamma, inklusive läkare, tandläkare, optiker, et al och förvaras i handskfacket för ett fordon där du är en passagerare.

Förvara bildas i ditt kylskåp. Placera dessa former, liksom alla receptbelagda läkemedel information i ett rött kuvert märkt Emergency Medical Information och tejpa fast den på insidan av ditt kylskåp. (Du kan också få en magnetisk informationskort från din vårdgivare som kommer att knytas till ytterdörren) Om du blir medvetslös, ambulanspersonal är utbildade för att kontrollera inuti kylskåp för medicin och kommer att se kuvertet när de öppnar dörren.

Att nödvändiga beslut i dag kan undvika juridiska komplikationer i morgon. Bemyndigande för frisläppande av skyddad hälsoinformation.
Att nödvändiga beslut i dag kan undvika juridiska komplikationer i morgon. Bemyndigande för frisläppande av skyddad hälsoinformation.

Lämna in din medicinsk information med en tjänst. Som ett alternativ till att bära alla de former, kan du logga in med ett medlemskap dokument tjänst som DocuBank. Detta är en tjänst där du fyller i ett formulär medlemsansökan och skicka eller faxa på papperskopior av dina färdiga medicinska former (utom fullmakten) till en central plats där de kommer att hålla dem på fil. De kommer i sin tur skicka ett kort plånbok storlek med sina 24 timmar kundtjänst telefonnummer, vilket ger någon medicinsk personlig omedelbar tillgång till din medicinska former via fax 24 timmar om dygnet. Docubank tar ett första avgiftsåret tjänst 35€ med rabatter.

Du hittar din statens blanketter på nätet, vanligtvis under Probate koden avsnittet eller kolla med en egendom planering expert. Du behöver inte en advokat att lämna något av dessa dokument, men du måste ha dokumenten attesterad av en legitimerad notarie. I alla juridiska frågor, är det alltid bäst att rådgöra med en Estate Planning advokat i ditt område.