E2y

Hur man förbereder för militär omlokalisering

Du flyttar kan vara mycket svårt beroende på hur du hanterar situationen och om hur du förbereder dig för det. Inte bara är det fysiskt krävande eftersom du bokstavligen kommer att packa dina saker och göra lite lyft, är det också mentalt och känslomässigt utmanande, speciellt för din familj.

Trots sina svårigheter, kan flytta vara en verkligt givande äventyr för din familj om du vet hur man psyket upp dem för uppgiften och om du följer dessa enkla tips:

Hur man förbereder för militär omlokalisering. Håll kommunikationslinjer öppen mellan dig och din familj.
Hur man förbereder för militär omlokalisering. Håll kommunikationslinjer öppen mellan dig och din familj.

  1. Innan du flyttar, gör en att göra-lista hjälper till att göra dina rörelser välorganiserade. Detta eliminerar risken för att du glömmer någon viktig detalj på flytten. Om listan blir för lång, är det bättre att klassificera de saker som kan förknippas i en gruppering så att du kommer att ha en mer organiserad att göra-lista.
  2. Håll kommunikationslinjer öppen mellan dig och din familj. Vet du allt du behöver för att förbereda och om det inte finns för dig, fråga om det. Det finns en Relocation Readiness Program ges till militär personal och familjemedlemmar vid flytt. Se alla nödvändiga pappersarbetet är säkrad och arkiveras ut före dagen för flytten för att undvika besväret med att gå fram och tillbaka bara för att fixa det som kunde ha varit fast i dag.
  3. Läs om den nya platsen du flyttar in. Detta innebär att du måste göra lite extra forskning om viktiga platser och myndigheter i staden som brandkåren, polisen, närmaste mataffär, bilverkstäder, järnaffärer och andra viktiga frågor att veta innan du flyttar. Det kan vara hög tid för dig att kontakta vänner eller släktingar lever i det nya området eller i närheten av den fråga förstahandsinformation information om de väsentliga fakta om platsen. Du kan även göra online-uppslagningar eller genom att läsa de senaste nyheterna i området för att hålla dig informerad.
  4. Prata med din familj om vikten av flytten. Det är verkligen inte en bestämd formel för hur man gör det eftersom detta beror på en mängd faktorer som kommunikationslinjer inom din familj och din relation med barnen etc. Bara vara ärlig att berätta för dem om det och de kommer troligen förstå. När man arbetar med tonåringar som är ganska svårare att hantera, är det bättre att erkänna sin initiala motstånd och förklara varför denna flytt är av högt värde för dig och din familj. Du kan uppmuntra dem att gå med dig under flytten genomgångar så att de ska känna sig delaktiga i denna livsförändrande process. Om du har små barn, prata med dem är fortfarande en nödvändig uppgift, men var noga med att visa dem bilder eller berätta trevliga historier om den nya platsen eftersom de flesta barnen uppskattar sådana metoder.
  5. Hantera ditt förberedelsetid väl. Examensplugg är en mycket frestande vana, särskilt om det planerade antalet bagage och väskor att packa är minimala till måttliga. Men ju tidigare du är klar packa dina saker, desto bättre. Detta undviker eventuella oönskade resultat senare. För saker som du inte kan hantera ensam som ömtåliga apparater eller mycket tunga grejer, kan du ringa vänner att komma över och hjälpa till.